Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Mühendislik Eem soruları (Sınavdan sonra not almıştım yeni buldum)
- Aşağıdaki sinyallerin hangisi lineerdir
- -1^n fonksiyonun periyodu nedir
- Bant genişliği verilmiş kanal kapasitesi soruluyor (Shannon formülü)
- Frekansı verilmiş sinyalin bant genişliği sorulmuş B = 2 fm den bulunuyor
- Verilen sinyalin modülasyon yüzdesi nedir sorusu
- Bir eğri denklemi ve doğru denklemi verilmiş arada kalan bölgenin alanı nedir
- Cevabı half dublex olan soru
- Aynı kanaldan 2 yayın yapmayı sağlayan araç hangisidir. cevabı combiner olabilir bilmiyorum
9.10.11. Üç tane integral sorusu
11-14. Dört tane matematik problemi - uçları kesik dikdörtgen kendi ekseninde döndürüldüğünde oluşan şeklin hacmi ne olur
16 - 22. Sayısal mantıktan 6 soru - i'li komplex işlem sorusu
24-26. Diff denklemlerden üç soru - 2020 avrupa şampiyonası ilk maç hangisidir. Türkiye italya olmalı
- Türkiye hangi birliğe üye değil .cevap Shagai Beşlisi
- hatırlamadığım bir caminin avlusundaki postaneyi hangi Osmanlı padişahı yaptırmıştır.
- Verilen matrisin eigenes katsayılarının toplamı nedir
-
@rusor, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
soru
Taşra sınavı mı bu
-
@Arzuhal Evet Taşra sınavı 28 Aralık
-
Ben artık bıraktım beklemeyi kgk 250 kişi en az 20 ser sayfadan 5000 sayfayi 1 ayda bitirdi bu arkadaşlar test sınavı bitirmedi.
-
Daha 1 ay sonuç beklemeyin arkadaşlar önceki alımlar malum.
-
Arkadaşlar açıklanır açıklanmaz mülakat tarihleri belli olur mu?
-
Bugün 22. Günü
-
@cengvn belli oluyor kardesim. Ama sinav cok gec aciklaniyor iste son 2 yildir sinavdan 2 ay sonra aciklamislar
-
@ynsss4 teşekkür ederim.
-
Kurumu arayan oldu mu acaba?
-
Merkez sınavının üzerine bir ayı devirdik genel konsensus bekleme süresinin 2 ayı bulacağı yönünde mi ona göre Şubat ayını çekiyorum burayı ekstra bilgiye ulaşan oldu mu?
-
Bence arayip sormazsak mart nisanda bile aciklayabilirler.Teknik olarak 1 ay o kadar optigin okunmasi icin yeterli bir sure.Arada bir arayip sormamiz lazim.Bu sekilde belki subat ayi icinde aciklarlar.
-
@hedwig hocam aradınız mı ? bunu okumak zor olmasa gerek.
-
Açıklanma ile ilgili bir duyumu olan var mı?
-
Geç açıklanmasının nedeni optiklerle veya giren sayısı ile alakalı değil. Kurumun yrni dönem bütçeleri mart ayında gerçekleşiyor. Süreci yavaştan almalarının nedeni bu.
-
@gürkannn Bütçeye bağlamanız bence yanlış alakasızda Geçen sene şubatta açıklandı martla alakası yok durumun.
-
Süreci yavaştan almalarının nedeni bu. Erken açıklamış olsalar da mülakat sürecini yavaştan işletecekler.
-
Bugün 43.gün...
-
@modigliani-0 tam 2 ay olacak gibi hocam gecen seneki surecte oyleymis sanirim bu ay sonu aciklanacak
-
Yakın zamanda kurumu arayan oldu mu acaba?