Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@scofieldmustafa El ile okuyorlarsa demek ki
-
@sirnakli hocam sorulari hatirlamak sıkıntı ben sözelleri bile zor hatırladım muhendislerin zor
-
Sınavda girişte kimlik dışında bir giriş belgesi var mı
-
@guymağduru hocam sözelciyiz galiba 50 de 50 yapan 100 tam puanı alır.35 net yapansa 70 i alir barajı gecer
-
@Pigaçu hayır yok
-
@hukukişisi 48 tane soru yazıldı. Kalan 2 soruyu hatirlayabildiniz mi?
-
Taşra için geçmiş olsun arkadaslar alan kolay bir sınavdı mevzuat benncalistigim halde yapamadım zordu gk gy de orta zorluktaydi Erzurum alan için girdim sosyal bilimler 35 üstü kaç kişi çıkacak bakalım
-
Hocam KDV sorusunun cevabı nedir Bi türlü aklıma gelmedi neyden neyi çıkaracağımız
-
@ankara0648 boş bıraktım hocam
-
Arkadaşlar hepimize geçmis olsun hukuk bana cok zor gelmedi ama detaylar vardi dikkatsizlik ile kaçabilecek sorular vardi
-
Teşvik politikalarının temel amacını soran bi soru vardı cevap neydı
-
@miyopkeynes yatırimlari artırmak yaptım ankara sınavı gibi bizde cevap anahtarı çıkarsak
-
Hocam temel amacı yatırımların özendirilmesi artırılması değil mi ben o şıkkı yaptım
-
q1kare2. q2 =u bu soruyu ne yaptınız mümkünse soruyu tam hatırlayan yazılabilir mi
-
Elektrinik muhendislik oylede zor sorulurmu hic btk alan sorulari masallah ordaki uzmanlara sorsan cogunun yapabilevegini sanmiyorum.
-
Hocam adı ile matrahı aynı olan vergi mi öyle bir soru vardı neyaptınız
-
Sosyal kısmında soruları hatırlayan varsa toplayalabiliriz
-
Taşra Elektronik soruları aklımda kalanlar belki birinin işine yarar
1 güncel bilgi
1 vatandaşlık
1 tarih
Ağırlıklı olarak sorular Temel matematik, işlem, denklem kurma, olasılık vs. (kolay orta karışık)
Diferansiyel denklemler (1 tane)
2 ya da 3 tane integral vardı (polinom integrali nispeten kolaydı)
Sinyaller ve sistemler, konvolüsyon, fourier zed dönüşümleri 1 er tane ( bunlar zordu)
Bir tane genel istatistik (ortalama medyan)
1 karmaşık sayılar kolay
3 yada 4 tane lojik ifadelerin sadeleştirilmesi veya lojik devre çıkışı (kolay)
1 tane SNR sinyal gürültü oranı sorusu vardı.
Gsm tekno. En yaygın kullanılan bant hangisidir, sorusu vardı. Mhz cinsinden.Özetle ağırlıklı olarak matematik, sinyaller sistemler ve lojik devreler sorulmuş.
Veri yapıları, vtys, bilgisayar ağı, İnternet bilgi güv. Konularından 0 ( evet sıfır) soru sorulmuş. Madem sormayacaktınız neden konu başlıklarına bunları yazdın eyyy BTK boşuna kastık kendimizi.
Sınava giren tüm arkadaşlarıma kaderdaşlarıma meslektaşlarıma gardaşlaruma geçmiş olsun Allah hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin. El Fatiha
-
@adalet 112 70
-
@ankara0648 baş vergisi verginin konusu 1 kişi matrahı da 1 kişi maktu olarak alınıyor