Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Herhalde Mersin 40 net civarı kapatacak
-
@eemci kesinlikle katılıyorum çok zordu sorular
-
Geçen sene ne kadar sürede açıklanmış acaba
-
Ne zaman açıklanır bir bilgisi olan var mı?
-
@benelabir birbuçuk ayı bulur dedi ordaki görevli sorduğumda
-
Geçen senelerde ilanda belirtilen kişi sayısı kadar mı mülakata çağrılmış? Bilginiz var mı
-
Arkadaşlar tarihte birince meclis icraatı değildir sorusunu ne yaptınız ben misakı milli yaptım
-
Arkadaslar gecen sene araliktaki sinav subat ortasinda aciklanmis.mulakatta martta olmus ama mulakatlari nekadar surede aciklamislar oni goremedim surecin uzunlugu acisindan nekadar sure sonra aciklanmis mulakatlar bilen var mi?
-
@R-Barro o soruyu ben de +2 olarak düşündüm, çünkü monopolcü mantıklı olan kısımda üretiyor gibi bir cümle vardı sorunun içinde, monopolcü esnekliğin 1 den büyük olduğu yerde üretimi tercih ediyor diye +2 buldum (tabi hesap da yaptım )
-
@Başkent1910 gelir tipi ve tüketim tip KDV sorulmuştu. İlkinde amortisman diğerinde sabit bedel düşülecekti.
-
Herkese iyi seneler arkadaşlar. Mühendislikte 11 boşum 1 yanlışım var. Cevapları bilmediğimiz için yanlışlar daha da artacaktır. Sizlerde durumlar nasıl ? benim kadar çok boşu olan var mı ?
-
Sorular yayınlanmıyor mu arkadaşlar ?
Bir de önceki yıllarda ne kadar sürede açıklanmış -
@Başkent1910 yaklaşık 2 ay geçen sene
-
@modigliani-0 hocam sinavla en son mulakatlarin aciklanmasi arasinda ki sureci biliyor musunuz ortalama
-
@rusor endüstri mühendisliği den girdim ben, her soruda mutlaka bir trick bir hile vardı, coktan seçmeli olunca kolay olur diye düşünmüştüm ama sorularda cevap şıkları da üzerinde oturulup iyice düşünülmüş gibiydi.Ben sahsen hiç kimsenin veya çok az kisinin dışında 70 sinirini gecebilecegini sanmiyorum endüstri mühendisliği nde en azından.Çan yapılır diye umuyorum. Çünkü sinavdan önce gözetmenle konustugumda alinacak kişi sayısının dört katını sözlü mülakata cagircaz dedi.70 i aşan 60 kisi olacaginj sanmiyorum ben şahsen
-
@the-mutaf muhendisliklerin hepsinde can olacaktır, 20 katı cagiriyorlarsa herkesi görmek isteyeceklerdir emin olun onun için artık 4 katı kim varsa cagirirlar
-
@sancakbeyi mersin için benimde 43d-6 y veya 42d-7y gibi görünüyor.Hakkımızda hayırlısı
-
@y-ayrancı_ogz01 Mersin 40 net civarı kapatacak muhtemelen, tahminler doğru çıkarsa
-
İzmir'de sosyal alanda durumlar nasıl arkadaşlar?
-
@modigliani-0 inşallah modigliani hocam