Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@IS-LM hocam ben burayi anlamadim Başvuru esnasında, adaylardan istenen belgelerin asılları ibraz edilmek kaydı ile fotokopileri de tasdik edilerek kabul edilir.
Posta ile başvuru yapacak adaylar, belgelerin noter onaylı suretleri veya asılları ile başvuruda bulunabilirler. Adayların belgelerin asıllarını talep etmeleri halinde, ilgili evrakların fotokopileri Kurum tarafından tasdik edilerek asılları adaya iade edilir
-
@cyy00 p4 sadece hukukçular mı yazabiliyor
-
@ekeblad evet bölüm şartı var
-
@bohemian bir yerde de e devlet çıktısı olur diyordu diploma için
-
O İzmir bakalım kime yar olacak 91 92 ler bile göremeyebilir
-
@Caykovski hocam burda her şu kadar yüksek puanla şuraya başvuracağım diyene inanmayın bazıları kasıtlı yapıyor milletin gözü korksun oraya başvurmasın diye
-
@primocarnera kesinlikle katılıyorum buna
-
@Caykovski ben de korktum Izmir den acikcasi hocam yazacagim ama yine de herhalde
-
p3 82.53 ankara şansımı denemeli miyim dostlar??
-
@özgür2411 gelmesi imkansız
-
@æon_flux muhendislik elektronik veya bilgisayar kacla kapatir sizce
-
@engineerisletme mühendislikleri bilmiyorum. iibf için net konuşamam ama 82 hayatta olmaz
-
@æon_flux ankara kaça düşer tahmini
-
@ank3435 bilemem. kimse de bilemez. belki çakışan sınavlar olmasaydı tahmin yapılabilirdi ama yapılamaz. iibfden 85 altındakilerin ankarada şansının olmadığına eminim. bunun dışındaki her şey yanlış yönlendirmeye girer. belki bddk yı tercih etmeyip herkes bu sınava yönelecek ve sürpriz biçimde yüksek kapatacak bilemeyiz yani
-
Arkadaşlar uluslararası hukuk nasıl çalışılır bir fikri olan yok mu? Şu kısa sürede 500 sayfalık akademik kitapları okumamız mümkün görünmüyor. Kanunu veya notu yok mudur bu dersin? Bilen veya fikri olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Mühendislik alanında başvuracak arkadaşlar var mı, iyi bir sayı var
-
@Simurgx ben bakmayı düşünmüyorum . İnşallah bildiğim yerden gelir diyorum
-
@Simurgx bende bakmayacağım çünkü zaman kısıtlı yetiştiremem diye düşünüyorum
-
Yarın inşallah başvuruya gidicem formu yarın yayınlarsa kurum . Saat hakkında bilgi alırsam burada paylaşırım arkadaslar
-
postayla basvuru yapacak dostlar diploma e devletten cikartigimizda oluyor mu acaba