Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
mühendislik sorularını yazar mısınız?
-
Btk yi arayan var mi? Takvimleriyle ilgili bilgisi olan yazsın lütfen
-
@the-mutaf herkes merakla bekliyor.Heyecan bile var bende
-
Btk ' yi aradim.ne zaman açıklanır diye sordum bu sene katılım daha fazla olduğu için uzun sürer ama belli bir tarih veremiyorum dedi.Barajla ilgili ise aşamayan olmazsa veya cok az aşan olursa Çan sistemini uygulayabiliriz dedi
-
@the-mutaf sagolun hocam bilgi icin. subat ayini goruruz gibi
-
Geçen sene 2 ayda açıklanmış bu yol daha fazla ise vay halimize ben kafamdan sileceğim yoksa olmayacak
-
@Willsmithh sildiginiz an olumlu olacaktır.Cunku her zaman tam vazgeçtigimizde gerçekleşiyor hersey
-
@bimuhendiss inşallah hocam şu çan işini söylemişler guzel.oldu çünkü baraj altiyim
-
Yalnızca optik formların okutulacağı bir sınavda, katılım sayısının fazla olması niye süreci uzatıyor ki
-
@hukukişisi 100 tane optik fazla okutacaklar öyle demeyin 100 optiğin fazla okunması 1 ay daha ekler
-
@hukukişisi BTK teknolojiyi böyle konuşturuyor demek:)
-
Kurumlar sınavı neden bu kadar geç açıklıyorlar anlamıyorum. Özellikle test yapılan sınavlarda bu durum hep oluyor. Klasik sınavlarda hesaplama yapılırsa bu kadar uzun sürmüyor
-
Diyarbakır’ı tercih edenlerin doğru sayısı ne durumda acaba
-
@Selahattin47, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Diyarbakır’ı tercih edenlerin doğru sayısı ne durumda acaba
Hangi bölümden hocam
-
@bimuhendiss sosyal
-
Form doldurmadan yapılmaz sanırım ama bu kadar uzun sürmesinin sebebi güvenlik soruşturması olabilir mi? Ya da işe alım politikası bu sekilde
-
@ank3435 ben optik okuyucularının olmadığını düşünüyorum:)
-
@scofieldmustafa çok iyiydi
-
@scofieldmustafa ilkokulda öğretmenlerimiz yapardı ya optiğin üzerine doğru şıkkın delik olduğu bi cevap anahtarı aklıma o geldi
-
@wollstonecraft o şekilde bile 1 kişi 1 günde bitirir ya