Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Arkadaşlar Diyarbakır için başvuran var mı?
-
arkadaslar ben basvuruyu yapamıyorum hata veriyor aktivasyon maili ve giriş yapmaya calışınca da hata veriyor siz nasıl yaptınız biri yardımcı olabilir mi
-
@güneşşş bende girememiştim sonra şifreyi değiştir deyip iyice çorba edince btk yı aradım sağolsun yardımcı oldular
-
Arkadaşlar başvuru yaptıktan sonra başvuru formunu çıktı alıyorum ama 3 sayfa halinde çıkıyor. Sizde de boyle mi oldu?
-
@mülakatzedee tesekkur ederim
-
@58auhf58 Bende 4 sayfa hocam. Bazi rivayetlere gore kimisinde 9 sayfa. Ne kadar cok bilgi girerseniz (is deneyimi, referans) sayfa sayisi artar dogal olarak.
-
@Blueberry 92.75 hocam
-
Arkadaşlar internet üzerinden başvuruyu yaptıktan sonra maille felan göndermek gerekiyom
-
Elektrik elektronik muh örnek soru falan bulabilen var mı
-
Bu 4. Bölüm diğer bilgiler falan kısmı ne oluyor ki
-
Arkadaşlar bütün bilgileri girdim. Başvuruyu "yazdır" a tıkladığım zaman hiçbişey gelmiyor. Siz çıktı alabildiniz mi?
-
Ben aldım üç sayfa bunlari sonra maille mi gondercez internet ortamından gönderden kasıt ne onu anlamadim
-
@sirnakli hocam mailden kasıt btk da hesap olusturduktan sonra aktivasyon mail linkini tıklayıp basvuru surecini devam ettirmek diye biliyorum. Farkli bir sekilde oluyorsa dogrusunu da yazar misiniz
-
Hayır mail olayı il göçte vardı burada sadece basvuru yap diyoruz. Postalıyoruz sonrada.
-
Tşkler arkadaşlar bide sorular ile ilgili bı bilgisi olan varmı daha önce felan giren
-
@sirnakli Dostum önceki sayfaları kurcalarsan aradığın tüm cevaplara ulaşabilirsin.
-
Sorularla alakalı bişey göremedim
-
Elektrik elektronik muh olarak girecem
-
Merhaba arkadaslar sosyal medya hesaplarimizi kismina isimimizi mi yaziyor
-
Bilişim alanı için Ankara puanlar kaça düşer?