Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@asımus o sayı içinde hukuk ve mühendislik de vardır. Öyle değilse 87 altı kimse sınav göremez. 2018 kpss'den puan alıp atanamayan birçok kişi de başvurmuş olabilir
-
@mülakatzedee tam aynı seyleri yazmak isterken siz yazdınız tamamen manipülasyon
-
@mülakatzedee son derece doğru yazmışsın hocam teşekkür ediyorum şahsım adına
-
@æon_flux evet hocsm dediğiniz gibi olabilir toplam başvuru demiş söyleyen kaçı mühendislik kaçı iibf bilmiyorum
-
@asımus dostum kotu niyetin yok belli ki ama yerinde olsam bunu buraya yazmazdım. Insanlar bunun yüzünden karar değiştirip de kötü şeyler yaşarsa vebali büyük olur. Guy'da sayısız kere yaşandı bunlar. Ayrıca başvurunun söylenen sayı kadar olduğunu sanmıyorum.
-
@chia87 vebal almak kötü çıkar bi yerden buna rağmen hala sırf düşük puanla başvurusu kabul olsun diye milletin ekmeği ile oynamaya kalkan olursa haberi olsun
-
@Gresham-T Hocam tabi ki kötü niyetim yok bende çok git gel yaşadım Ankara mı Yazsam taşra mı diye ben dün başvurdum Erzurum yazdım hatta buraya da söyledim bilsin insanlar ona göre tercih yapsın diye. Bugün de arkadasım ona söyleneni bana söyleyince bende üzüldüm hatta Ankara’da yaşarken gidip Erzurum’a başvurdum orası da bana gelmeyecek diye. gruptaki arkadaşlar başvururken dikkatli olsunlar diye söylemek istedim yoksa bana ne kim nereye başvurmuş sadece puanı riskli olanlar açıkta kalmasın diye dedim
-
@errayn teşekkürlük bişey değil ama sonuçlar açıklandığında birileri çok büyük ah alır geçen yıl guyda yaşananlar gerçekten durumun kopyasıydı benim tavsiyem ve RİCAM kimse şu puanla şurayı yazdı şu puana ne gelir yardım edin gibi talepte bulunmasın kimin doğru söylediğini bilemezsiniz
-
Ben kaymakamlık başlığından geliyorum algı falan etkilemez beni şaka bir yana arkadaş güzel ifade etmiş sağ olsun. herkesin istediği yer gelir inşallah.
-
Kosgeb ve guy durumları buraya da sıçramış
-
Çok çok fazla algı yapıyorsunuz Allah var bırakın herkes nasibinin ekmeğini yesin.
-
@mülakatzedee hocam hak yemek nasip etmesin Allah sırf bu yüzden gitmeyeceğim bddk tutması %99 ama yazmayacağımı sırf egom için yazmak saçma buluyorım gitmeyeceğim şeylere başvurmam genelde
-
Algı yapacak olanın algısını yerim başvuracağım şehri yazdım listeye girersem sınava girerim Allah'ın izniyle
-
@RootofAllEvil kesinlikle. Ben nereyi istiyorsam orayi yazarim gelirse gelir gelmezse umrumda degil.
-
@asımus yapmayin Allah askina ya arkadasiymis da 3000 kisiymis daha yeni basladi basvuru ya senin arkadas tasraya basvuracak herhalde !!!
-
Abi 3000 kişi yalan bi kere zaten de isterse 10 bin kişi başvursun 90 ustu olanlarin sayisi belli zaten tatavaya gerek yok
-
"Arkadaşlar ben ve kütüphaneden 95+ puanlı 14 arkadaşım Ankara yazcaz.
93 puanlı 7 arkadaşım Mersin yazcak.
88+ puanlı 6 arkadaşım da Erzurum ve İzmir yazcak.
Size bi halt kalmayacak."sezonu açılmıştır.
İyi seyirler.
Mısır isteyen var mı? -
@Godot ahajahahas
-
@errayn bende de ingilizce yok ah olaydı
-
@Godot tuzsuz varsa