Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Sizce 85 ile hangi taşra daha mantıklı iibf için
-
@islimbot teşekkür ederim Hocam:) ankarayı yazıp riske atmak istemedim açıkcası gerçi Erzurum’da içimi çok rahatlatmıyor ama olsun beklediğim bir ilan değildi olmazsa da üzülmem hayırlısı olsun hepimiz için
-
@errayn teşekkür ederim hocam hepimiz için hayırlı olur umarım
-
Arkadaşlar sınav saati ile ilgili ilanda bir bilgi bulamadım fikri olan varmı geçen sene kaçta yapıldı acaba?
-
@Willsmithh geçen yıl sınavı kacirmistim ancak bi önceki yıl sinav 14;00 de yapilmisti galiba
-
@aroma hocam MTA ya da girmek istiyorum girmiceksem kimsenin hakkına da girmek istemiyorum aynı gün farklı saatlerde olursa girilir btk sınavı kısa MTA da test usulü bilmiyorum
-
82 p4 e hukuk gelme şansı var mı sizce? ANKARA için
-
@Willsmithh sizi btk ya yönlendiriyorm ama çok da farklı bi uygulama olacağını sanmıyorum
-
Ben de dün Diyarbakır için başvurdum hayırlısı bakalım
-
@bohemian hocam btk nın önünde metro durağı var. Tarım bakanlığı- danıştay metro durağı hemen kurumun önünde aştiden veya kızılaydan metroya binerek gitmek en kısa ve en kolay yol
-
@jellinek kaç puanla
-
90.7 ile Ankara'ya basvurdum.
-
@islimbot
benim p48de 1087 siralamam
84.45 puanim sansim var mi dersiniz -
arkadaşlar başvuru belgesindeki çıktı çok düzensiz sizde de öyle mi 5 sayfa ama o kadar dağınık kı
-
@engineerisletme evet hocam benim de öyle çıktı. Bi sayfada 3 satır falan vardı . Ama sorun etmediler
-
@fatos_ tesekkürler hocam peki tekrar fotograf yapıştırdınız mı çıktığı gibi mi gönderdiniz?
-
@58auhf58 hocam 85 altina zor gibi ama deneyin sansinizi yine de
-
@engineerisletme çıktığı gibi hocam
-
Arkadaşlar 84 küsüre düşer mi? Taşra mı merkez mi yazsam bilemedim
-
@Cemre33 Ankara cok daha mantiklı duruyo aynı gün bddk sınavı da olmasından dolayı. Taşranın özellikle İzmir'in 90larda kapatabilecegini düşünüyorum