Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@mülakatzedee bendede yok işte listeye girip gitmeyip kimsenin hakkına girmek istemiyorum
-
@Godot bir an başta yedim var ya
-
Liste 1 inde mi açıklanıyordu arkadaşlar
-
@scofieldmustafa dostum tarih yazmiyor gecen senede baya gec acikladilar listeyi
-
@zubizubi yapma ya neyse il göcten sonra boşuz zaten mecbur calisicaz baska isimiz yok
-
@Godot listeyi kütüphanede oluşturup kuruma postalayin da ptt ye gitmeyelim
-
Tercih yaparken yds puanıda belirtiliyor. Yds puanı olmayan tercih yapan arkadaşlarda da tercih yaptığı kpss puanının yanında null null mu yazıyor? Yoksa hata kaynaklı olarak sadece bende mi çıktı bu sormak istedim.
-
@SonMaliyeci bende de oyle yaziyordu hocam
-
@ynsss4 Yds puansız herkeste o kısım boş yazıyor o zaman. Tereddüte düşmüştüm hocam teşekkür ederim.
-
@SonMaliyeci onu ben de anlamadım fakat eskiden yds ile alıyormuş sanırım o yüzden seçenek gözüküyordu yds puanı giren oldu mu ki?
-
@scofieldmustafa yds sınavına girmediğim için hiç puan çıkmadı bende boş geçtim null yazdı başvurumda kpss puanının yanında. Yds si olanlarda çıkıyordur sanırım
-
Ben de bugün İzmir’e başvurdum bakalım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
-
@SonMaliyeci benim yds'm var ama yazmadım düşük olduğu için sorun olur mu acaba?
-
@kyloren Yds şartı olmadığı için bence sorun olmaz
-
@SonMaliyeci teşekkür ederim
-
@zubizubi gecen senee erken aciklanmisti liste diye hatirliyorum hocam yanlis mi hatirliyorum i
-
@hukukcukişi bende baya gec aciklandi diye hatirliyorum hocam baya serzenissler olmustu hatta umarim bu sene erken aciklanir
-
Tuh ya neyse ki tum sinavlarin konulari cogunlukla benzer calisacagiz artik
-
Buraya 75 p3 ile basvursam iibf den cok gereksiz olur değil mi ?
-
@Angaralı puanınız kaç hocam?