Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@Willsmithh pek ihtimal vermiyorum btk için. Guy da bi geçen yıl sanrim ızmir için yaşandı o durum.
-
@aroma ben Ankara istiyodum İzmir yazdım uzun zamandır bddkyı beklediğim için. Yds 40 küsur ingilizce korkutuyor. Şuan pişman oldum benim gibi yapan çok kişi var çevremde. Değişebiliyosak değişelim hocam
-
Arkadaşlar başvuru formuna imza atmadan gönderdim sonradan aklıma geldi bir sorun olur mu acaba ulaşılabilecek irtibat numarası olan paylaşabilir mi
-
Açılan her şehir in 5 katimi cagrilacak
-
@tlgbrs imzayı özellikle kontrol ettiler hocam o nedenle riske atmayıp tekrar yollamanızı öneririm
-
@sirnakli 20 hocam
-
@Marsiyal yds'ye bakmazlar hocam
-
@Marsiyal fena takas olmaz ama gecerli olmaz kurum bazında umarim Bddk için doğru tercih olur sizin için hocam
-
@Simurgx teşekkürler hocam yarın gönderirim o zaman tekrardan
-
Ankarayi tercih ederek basvuruyu yaptim ama henuz ciktiyi almadim ve belgeyi teslim etmedim . Su an ankara gelmez diye basvurumu degistirmek, tasra tercihi yapmak istiyorum ama nasil degistirecegimi bulamadim. Acaba degisiklik yapabiliyo muyuz bilen var mi?
-
@miraculumd42 hocam ben 82 ile başvurdum. Kaybedecek bir şeyin yok. Başvur derim. Kpss ye adam akıllı çalışmadığım için kendime kızıyorum ama nasip sonuçta.. final dönemi çok calisamadim
-
Başvuruyu kaydetmedim başvurmaktan da vazgeçtim. Muhtemelen puanlar yüksek kapatacak hem merkezde hem taşrada. Ayrıca hakimlik sınavına yoğunlaştığım için btk sınav konularına fazla vakit ayıramayacağım ve tabi yıl sonu yoğunluğu da cabası. Velhasıl listeye girebilecek arkadaşlara başarılar dilerim şimdiden, Allah yardımcınız olsun.
-
Başvuru kaydı nedir arkadaşlar? Kayıt gibi bir şey göremedim sitede. Evrağı elden teslim ettim. Bilen var mı
-
@ank3435 il tercih kısmını doldurmadım demek istedim yani
-
@RootofAllEvil sağ olun hocam. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@mister-no giriş yaptıktan sonra sol üst köşe de başvuru yap başvuru güncelle var ordan yapabilirsiniz
-
@mülakatzedee YDS var ben de istedi yazdım da acaba YDS puanı olmayanın kabul edildi mi başvurusu diye merak ettim
-
@gracesecret niye etmesinler kardeşim Allah Allah ilanda yds mi istediler de kabul etmesinler.
-
Arkadaşlar merhaba, az önce başvuru yaptım ben de. Görevliye ne zaman açıklanır diye sordum haftaya dedi.
-
@rain96 btk ağırdan alır genelde umarım erken açıklar