Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@sirnakli tamam buldum bende de m.m yazıyor
-
@ankara0648 muhtemelen gelir hocam size izmir. Kgk da 220. nin puani 90,24. Burada il sayisi fazla ben ankaraya onunuzden epey bir basvuru olacagini dusunuyorum. en azından ben ankaraya basvurdum . Izmir de 40 kisi cagirilacak az degil. 87 lere gelebilir.
-
@jook umarım olur çünkü bddk ya başvuru yaptım İzmir için de şansımı denemek istedim açıkcası teşekkür ederim yorumun için.
-
ankara kaça düşer acaba dostlar
-
Mersin kaçla kapatacak merak ediyorum adı pek geçmedi
-
@IS-LM yorumlara bakilirsa hocam 88 alti zor gibi. Bende ankarayi yazdim 88.47 ile beklemedeyim
-
Emin olan varsa, Sınav test mi?
-
Elektrik elektronik mühendis olarak giren varmı
-
@scofieldmustafa PTT kargo takip e devlet yaz kardeşim oradan barkod numaranı gir cikiyor
-
Yurtiçi kargoyla gönderilenler b** T** mi yazıyor
-
@engineerisletme evet
-
@sirnakli başvuru yaptım bakalım
-
Arıyorum ama açmıyolar. Kargonun gidip gitmediğini öğrenicektim. APS ile yollamadıgım için isim yazmıyor, teslim alınmıs mı bılmıyorum. Aradıgınızda açan oldu mu telefonu, arayan arkadaşlar?
-
@Cemre33 aps degilse kabul etmiyolar diye biliyorum..ama sen yinede ara
-
@Cemre33 e devletten kontrol etsene
-
@scofieldmustafa aradım kurumu hocam. Ulaşmış.
-
ben çarşamba günü pttden aps ile yolladım.Ulaşmış görünmüyor.Neden olabilir?
pttdeki abi 1 gün sonra ulaşır demişti -
Arkadaşlar evrak alımı yarında devam ediyo dediler ama yinede teyit edin
-
arkadaşlar telefondan mı öğrenmişler?
-
Arkadaşlar kargosu bugün yetisipte BTK ya verilemeyenler için ben PTT ile konuştum onlarda btk ile konuşmuş yarın hepsini topluca verilecekmis eğer kargo takipde ulaştırıldı yazmıyorsa ben aradım konuştum böyle dediler kabul edilecekmis yarın içinde