Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Geçen sene sorulan “punto” sorusu bir yerde yazıyor mu nereden sormuşlar arkadaşlar bilen var mı? Baktım da bulamadım?
-
Arkadaslar btk kurulus kanunu ve elektronik haberlesme kanunu disinda bakacagimiz kanun var mi yeterli mi ikisine bakmak
-
@businessagroup yönetmelikte kardesim
-
@ynsss4 bir sürü yönetmelik var hocam kanunun dışında ayrıca okumamız gereken temel bir yönetmelik var mıdır?
-
@businessagroup evet bende onu anlayamadim kurulus kanunu ve elektronik habaerlesme harici neye bakmamiz gerek acaba tam
-
@hukukcukişi kuruluş kanunu nerden çıktı hocam?
-
@businessagroup geçen sene sorulmuş. Btk kaç kişi ile toplanır karar verilir gibisinden. Onlarda kuruluş kanununda yazıyor.
-
@kyloren tamamdır hocam sağolasın
-
@businessagroup btk kurulus kanunu demek istedim hocam
-
@hukukcukişi tüketici hakları ile ilgili olan yonetmelik hocam sanirsam 20 küsür sayfaydi
-
@ynsss4 cok tesekkur ederimm
-
Elektronik Hab. Kanununun ilk sayfalarında tanımları sorma ihtimalleri var mı?
-
@kyloren benim kendi fikrim cok teknik oldugundan sormayacaklari ben bakmadim oyuzden hocam ama muhendisler icin belki sorulabilir
-
Tam bir açıklık getirmek adına soruyorum,tam olarak hangi mevzuat yada kanundan sorumluyuz ?
-
Arkadaşlar Hukuk, Maliye, Muhasebe, İktisat dışında kalan alanlardan aşağı yukarı kaç soru geliyodur, tecrübeliler bilir...
-
@modigliani-0 hocam ben geçen seneki forumu okuduğumda elektronik haberleşmeden 5e yakın soru geldi yazmış birisi 2017 de mi o kadar geldi 2018 de Mi bilmiyorum Ama elektronik haberleşmeye bakmak lazım..
-
@asımus kardeşim ben de şimdi baktım geçen sene çıkan sorularda elektronik haberleşmeden sadece 2 soru görebilirim hatam yoksa
-
@modigliani-0 Hocam o zaman 2017 de o kadar çıktı çünkü geçen senenin başlığında hem o sene çıkan sorular hem de 2017 de çıkanlar yazılmıs hatta bir arkadaşta “50 sorunun 8-9 tanesi BTK mevzuatı zaten nasipse olacak inşallah” tarzı bir şey yazmış
-
Ben de 2 soru görebildim anlamadım ki
-
Ceza muhakeme dahil mi