İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Müfettiş Yard ilanı 2019
-
@rassal evrakların elden teslim olması ve de ingilizce sınavının olması düşürebilir
-
P3 ile iibf den mufettiş almaya calisan kafasi guzel kurum tebrikler!
-
@felix-felicis sonunda bırakıp gideceğim ülkeyi valla o noktaya geldik yok ilan yok kurum mülakat liste puan şartlar elenme başa sar nedir bu ya hayata bak ..
-
Arkadaşlar ben mi yanlıs okuyorum posta/kargo veya demiş. Yani kargo ile evrak yollayabiliyoruz??
-
@busrabusra aynen öyle yazıyor. Arkadaşlar MTA ilanı ile karıştırıyorlar galiba
-
@şanlıefsane hayret icindeyim
-
@asımus ingilizceyi kurum başvuru şartı olarak istemediği sürece puanlara etkisi olmuyor yani İngilizcem yok diye basvurmayayim demiyorlar
-
@ege gerçi evet haklısınız
-
91-92 puanınız yoksa boşa kafa patlatmayım bence. ben 87.7 ile başvuracağım ya tutarsa diye 2017 kgk ve gçsb uzman lığı sadece P1,p2,p3 ile alım yapmışlar 90+ olup kpss a kovalayan 60-70 kişi o zaman varmış şimdi 2 yılın puanlarında kesin vardır
-
@rassal başvuru formunu kurum sitesinde bulamadım. Siz yaptınız mı başvuru?
-
@asimetri 6 Kasım tarihli duyurunun sonunda var pdf yazıyor
-
@rassal teşekkürler
-
İlanı tekrar okudum anladığım kadarıyla bölüm ayırt etmeden p3 puanlarını sıraya dizip ilk 70 i çağıracaklar.
-
Bide bu ilana başvurduk neler olup bitiyor belli değil, umarım kazasız belasız listeyi açıklarlar
-
İlaaaaç ilaaç
-
Bunlar bu işi beceremez iptal ederler sınavı aha burayada yazdım.
-
Kanka bu ilanada bir sen gireceksin galiba @rassal
-
@sui-generus başvuran çoktur ama kimseden ses çıkmıyor. Bende 87 ile başvurdum mantıken gelmemesi lazım.
-
Açıklanmış iibf 89.3
-
Mülakata kalanlar belli olmuş arkadaşlar.