2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Bu neydi böyle sabah sabah tadım kaçtı
-
Kamera kulaklık gerekmiyordu. İnternet kafede girdim o gürültülü ortamda. İlk 3 soruya 10 dakika gidince kalan 35 dakikada 40 soruyu okumadan cevapladım desem yeridir. Çok umut beslemistim ama çok büyük bir ihtimalle elendim. Tadım kaçtı:(
-
Benim beynim yetmedi arkadaşlar... Btk dan cıktım zaten öyle söyleyeyim
-
Sizce sınava kaç kişi girmiştir?
-
@michaelcorleone Kariyer.net te 2500 civari yonlendirme yaziyordu ama tam sayiyi bilemiyorum hocam
-
kac gun sonra donusler olur sizce?
-
@cgoksin sizin nasıl geçti?
-
İngilizceye giren arkadaşlar, ingilizce nasıldı?
-
@michaelcorleone salladigim sorular da vardi yaptiklarim da vardi ama genel olarak diger banka sinavlariyla karsilastirinca biraz daha zor ve alisilmisin disinda sorulardi. 25 baremini gecen bence gecer sinavdan ben oyle dusunuyorum.. ing e katilmadim ben onu bilemyorum.
-
@cgoksin 25'i geçer misiniz hocam?
-
@michaelcorleone hic bir fikrim yok hocam..
-
Genel yetenek soruları 13 Ekim'deki Halkbank online sınavına benzerdi İngilizce ise Yökdil seviyesinde hatta daha kolay gibiydi
-
Ne zaman açıklanır?
-
@TShelbyy yetenekten kaç bekliyorsunuz hocam?
-
@Blueberry ocak da teklif demislerdi bu hafta aciklarlar herhalde..
-
@cgoksin hocam kaç kişi alacaklar, o konuda da bilginiz var mı?
-
Benim anlamadığım bu alımlardaki kriterler niye böyle tuhaf. Online yetenek sınavı adı altında tuhaf bir IQ testi yapılıyor. Sorular ve verilen süre zaten başlı başına bir sorun. Yapay zeka girse full yapamaz o sürede. Yani bu işin kriteri niye böyle anlamış değilim. Keza arkadaş dil sınavı yokdil'den bile kolay demiş, o halde niye TOEFL 85 istiyorsun milletten? Yani değişik bir ülke olduk çok sinir bozucu. Zaten işsizlik 4-5 yıldır ömrümüzü yedi bir de böyle şeyler iyice tüketti. Nerden baksan tutarsızlık...
-
@Blueberry bilgim yok ama tahmini 20-25 max olur diye dusunuyorum. mt disinda teklif olur mi girenlere onu blmiyorum.
-
Süreçten elenenlere başka bir pozisyon teklifi olabilir, çünkü bankalarda bu tür şeyler oluyor. En net örnek halkbank ve vakıfbank.
-
@michaelcorleone hocam açıkçası dün 12 yi 10 geçe uyanıp alelacele bilgisayara geçtim sınavı geçer miyim geçmez miyim pek emin değilim