2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@cgoksin genel mudur mulakati daha sonra olacakmış yani 2 kere istanbula git gel durumu var. Evet bir kişi 45 dk
-
@insmuh grup mülakatı mi kişi başı 45 dk?
-
@gençler23 evet grup mulakatı 45 dakika sürecekmiş 7 8 kişi olacakmış
-
@insmuh 7-8 cokmus ya nasıl tartisacaksin o kadar kalabalıkta
-
@gençler23 hem oyle hem de 2 kere gidilecekmiş
-
@insmuh sıkıntı, değmez o çabaya
-
@gençler23 bende kararsızım işsiz insanlariz yani 2 kere git gel ordaki harcamalar vs. Bilemiyorum yani. Sizin meslek ne
-
@insmuh ben yeni mezunum a grubuna hazırlanıyorum bir isim yok
-
Ben de arandım şimdi. Asilseniz gidin deneyin.ben yedek aday olarak gitmemeye karar verdim. Neyse yine de dürüst olmalarını takdir ettim gizli yedek de olabilirdik
-
@gençler23 benim de işim yok şuan bunu hesaba katmıyorlar sanırım
-
@ank3435 acaba kac kisi çağırdılar bir kisi 45 dakika sürüyorsa fazla degildir heralde
-
@insmuh grup mülakatı ise bir grup 45 dkdir
-
@gençler23 grubun içinde tek aday olacak ben toplam sayiyi merak ediyorum
-
@insmuh grubun içinde nasıl tek aday olsun zaten grup mülakatınin olayı o
-
@gençler23 hocam birim müdürleri ve insan kaynakları olacak.
-
@insmuh o en son yönetici mülakatı, önümüzdeki hafta grup mulakatinda grup ile girilecek bir gruba o süre verilir bir konu hakkında grup tartışır
-
@gençler23 hayır bana oyle denmedi size vaka verilecek goruslerinizi aciklayacaksiniz orada bulunan birim mudurleri de not alacaklar dendi bir kisiye 45 dk süre ayrilacak dendi
-
@insmuh bana bundan bahsetmediler bilmiyordum peki grup ile yani diğer adaylarla beraber bir şey olmayacak mı
-
@gençler23 hayır zaten başvuru yapilirkende oyle yaziyordu ilk birim mudurleri ve insan kaynakları ile grup mulakatı daha sonra da gmy ile mulakat
-
@gençler23 diger adaylarla olmasi daha mantıklı aslinda bu işin fıtratı bu ama oyle dendi bana bilmiyorum