2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@insmuh ben şahsen çok anlam veremedim bu işe zaten tuhaf bir süreç yürüttüler
-
@gençler23 bence de. Ben kararsızım açıkçası 2 kere git gel en az 500 lira masraf olacak
-
arkadaslar giren oldu mu case seklinde degil mi mulakat?
-
toefl kac istiyorlar
-
@xboxci toefl ne icin hocam
-
@xboxci toefl şart değil
-
sizce ne zaman aciklanir?
-
Arkadaşlar beni az önce aradılar birim ile mülakata çağırdılar ama kararsızım bu kurum hakkında endiselerim var şuanda kpss a grubuna hazırlanıyorum yeni mezunum sizce kabul alırsam Ankaradan kalkıp düzeni istanbula taşımaya değer mi yoksa sınava hazırlanmaya devam mı etmeliyim kurumu tanıyan bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
-
@gençler23 dostum kurum ankaradan istanbula gitti ve personelin bir çoğu bu nedenle kurumdan ayrıldı. Hatta havuza alındılar ve kurumlara dağıtıldılar. Ancak oraya gidenlere maaş olarak tatmin edici bir ödeme yapıldı diye biliyorum. Bunu tam öğrenebilirsen deneyebilirsin. Çünkü burada kalanlar maaş vs sorun olur diye düşünmüşlerdi.
-
@jook eyvallah hocam sagolasin. İlk mülakata gittiğimde kurum çok hoş gozukmemisti vakıf katılımın binasında bir köşeye sıkışmış düzensiz bir imaji vardı o yüzden çok cazip gelmedi ama teklifi alıp öyle düşünmekte fayda var.
-
@gençler23 Hocam hangi birim için arandınız?
-
@Ozzy sermaye piyasaları hocam
-
Bugün aranan/çağrılan oldu mu arkadaşlar?
-
Arkadaşlar İngilizce sunum yapan oldu mu?
-
@Hamit Bireysel mülakatta mı?
-
@Hamit siz yaptınız mı
-
@gençler23 çağırıldığınız birime göre isteniyor, ama insan kaynakları bunu mailde belirtmesi gerekirken malesef gidince öğreniyorsunuz
-
@Hamit siz hangi bölüm için cagrilmistiniz üstad?
-
@basari1 birleşme ve Satın alma için çağırıldım, sizler hangi bölüm için çağırıldınız?
-
mulakata girenlere ne zaman aciklancagi konusunda birsey soylendi mi? ben de ing sunum olmamisti