BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
https://prnt.sc/np0xgx Umut tüccarları.
-
@polish tekrar tekrar yazıyorum. Pareto bu alımdan sonra kurum bir süre inzivaya çekilecek dedi. Yani öncekiler gibi kadroları boş bırakma olayı olmayacak anlamı çıkıyor. Geçmişi referans verip başvuracakların hevesini kırmayın. Zaten aynı günkü BTK'ya daha çok talep varken bu sınava başvuran da az olacak. 50 ve üstü yds'si olup alanı da yapabilecekler mülakata kalıp işe girecekken bu neyin moral bozması... Kurum bir iki yıl sınav açmayacaksa kıstasları düşürmüştür ve kontenjanı dolduracak ya da çok az boş bırakacaktır bu sene.
-
@islimbot yazıyorum buraya en fazla yarısını alır. Alım bitince görüşürüz
-
@islimbot Pareto kim kurumun başkanı falan mı ?
-
Bddk tarihinde hiçbir zaman ilan ettiği kadroları doldurmadı bu sınavda da doldurmayacak hatta iddia ediyorum geçen yıl olduğu gibi tüm branşlarda %50 yi bile bulmayacak mülakatı geçenlerin sayısı 72÷150=%48 son alımdaki yerleşme oranı
-
Olumsuz hava yaratmaya bayılıyorsunuz gerçekten
-
Hukuk uzmanlığının ingilizcesi ne zorlukta acaba? Giren var mı daha önce
-
@klckyahilal Gerçekleri görmek istemiyor insan bu süreçte, umutlarla yaşıyoruz işte sende haklısın.
-
@mk-ank hocam bu arkadaş açık bi şekilde insanların başvurusuna mani olmaya çalışan bir manipülatör. İlk iletisinden bugüne kadar her iletisi buna yönelik. Lütfen müdahale ediniz.
-
İletileri gözlemlediğimizde böyle bir görüntü çıkıyor ortaya. Kimsenin sistematik bir biçimde diğer adayların tercihlerine müdahale etme hakkı yoktur. Biz de buna müsaade etmeyiz.
Siz yönlendirmelere aldırmayın arkadaşlar. Başvurunuzu tamamen kendi koşullarınıza göre değerlendirerek yapın. Elinizden geleni yaparak sınavlara hazırlanın. Art niyetli hiçbir yaklaşımı dikkate almayın. Girersiniz, girmezsiniz bu sade ve sadece sizin meseleniz. Çünkü bu sizin hayatınız ve iş tercihiniz.
Herkese iyi çalışmalar ve iyi forumlar dileriz. -
@paretowilfredo üstat bilişim soruları yok sanırım. Ulaşılamaz mı? Soru başlıkları bile yeter, en azından ne kadar zor olduğunu görebilsek(?)
-
@mk-ank engelleye engelleye forumda adam bırakmadın.bddk kadroyu dolduracak diyenler daha büyük manipülasyoncu. Btk dan adam elemeye calışıyorlar.
-
@rassal seninde engellenmen gerek aslında saygısız üslubun yüzünden dua et seni engellemiyor.
-
@Marsiyal begenmiyorsa engellesin sonra üyeden çok admin kalır forumda.
-
@ikarus Malesef dostum. Paylaşan arkadaş olmadıgı için derleyememişiz sanıyorum. Eski başlıkları yine de bir tarayın ama anımsadığım kadarıyla paylaşan olmadı malesef.
-
@rassal Dostum bu kadar çirkin bir tavırla bizlere yaklaşman için size nasıl bir kötülük yaptık acaba?
-
Arkadaşlar 86 puana uzman yardimcılığı gelir mi?
-
@Marcuspowa gelir
-
@mk-ank burası senin oyun parkın falan mı ya? Kafana göre insanları engelliyorsun. Adam olan bir şeyi paylaşmış. Seninle aynı fikirde olmak zorunda mı herkes. Beğenmediğini forumdan uzaklaştırıyorsun. Nasıl müsade ediyorlar sana diğer yöneticiler vallahi pes ya!
-
@kpssınavı Merhaba dostum. Burası kimsenin oyun parkı değil ancak gerek özelden gerek bayraklama sistemi ile yoğun şikayet olması durumunda inceleme yapıp gerek görülürse uzaklaştırma yapıyor yönetici arkadaşlarımız. Ilgili durum da bu şekilde geliştiğinden uzaklaştırmada bir sorun görünmüyor. Şayet aksi bir durum görürsem gerekirse ben kaldırırım yasağı dostum merak etmeyin her durumu inceliyorum, olumlu olumsuz ekibimle birlikte değerlendiriyorum.