BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
İş iş diye kıvranıyoruz ama murakıplıkta 400küsür kişilik yer boş kalıyo çok ilginç
-
@MartinLuther ayni gun olan sinav var ayrica uzmanligada basvuru yapan cok ondan dolayi e barajda 80 olunca dolmadi tabi yadirganmamasi lazim
-
85le başvurmadım pişman değilim ing var zaten olmayacak
-
@MartinLuther Bankacılık alanına başvurmak daha cazip geliyor kişilere. Murakıplık sınavı daha zor. Murakıplıkta ilan edilen sayının, bankacılık uzman yardımcılığına nazaran, daha altında kişi mülakatta başarılı oluyor. Bu yüzden ilgi bankacılık alanına yönelmiş durumda.
-
arkadaşlar 84 ile sıralamaya girdim ingilizcem zayıf
bu kısa sürede önerebileceğiniz veya uyguladığınız bi şey var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim -
@seyitakca kelime ezberlemekten başka çare yok gibi
-
@Marsiyal hocam haklısında hangi konuda ne kelimesi, daha önce sınavda çıkan herhangi bi soru bulamadım ki
-
@seyitakca ekonomi & finans alanında kelimelere bakmanı tavsiye ederim.
-
https://ydy.aku.edu.tr/ekonomi-terimleri-sozlugu/ bakabilirsiniz
-
@IS-LM teşekkür ederim
-
@theturinhorse bi kere de cevap verin be kardesler !!!
-
Bankacılik uzman yardimciligi sınavında süreler nasıl oluyor? Her sınav kac saat ve sınav kaçta bitiyor bilen var mı?
-
Arkadaşlar çıkmış sorular var mı
-
geçmiş sayfalarda var bulup bakayım mı?
-
Arkadaşlar merhaba, sınava katılmaya hak kazanan herkese hayırlı olsun ️
Önceden sınava girmiş olanlar mümkünse İSTATİSTİK ve diğer soruları paylaşırlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. -
Merhaba, geçen yılki sınava bakınca kafam karıştı. hukuk uzman yardımcılığında da maliye iktisat vs. alan dışı konudan da sorumlu muyuz? Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim , herkese kolay gelsin..
-
@simer93 geçmiş sayfalarda var bulup bakayım mı?
-
Geçmiş yılların Bilişim 4 sınavının soruları var mı?
-
@cansuu nereden bulabiliriz makaleleri acaba bildiğiniz bir link yada site varmı yardımcı olursanız sevinirim
-
Bddk nın sitesindeki ingilizce metinleri okuyun arkadaşlar. Sınava çok az bir süre kaldı en hızlı bu şekilde çalışabilirsiniz İngilizce'ye