BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@keynes5 pazar günü 1 gibi benim sınavım bitmişti hocam bilet alırken yolu dikkate alınız
-
@jsm iyi erkek bitmiş hocam pazar günü hangi oturumlar olmuştu hatırlıyor musunuz
-
@keynes5 hukuk ve ingilizce oturumları olmuştu
-
@jsm teşekkür ederim
-
@keynes5 rica ederim hocam
-
Arkadaslar merhabalar. Bddk uzman yard icin maliye soruluyor mu ? Finans veya isletme iktisadi sorulursa sorular ne tarz olur. Cevaplarsaniz sevinirim. Teşekkürler
-
21'i gibi açıklanır herhalde arkadaşlar
-
@tomjoad ben aradım bugün yetiştirmeye çalışıyoruz haftaya kalmaması için Cuma’ya açıklayabiliriz dedi
-
Arkadaşlar murakıplık için sınav
başlangıç ve bitiş saatlerini tam olarak bilen var mı ? Biletleri ona göre alırdık. Bilgi için aradığımda çağrı merkezine yönlendirdi oradakilerinde bilgisi yoktu. -
Girişler açıklandı
-
Girelim bakalım hayırlısı ingilizceden hiç umudum yok
-
Sınava girmediğim halde listeleri inceledim burdan 5 6 arkadaş var ayıptır ayıp MTA da listede olup bddk listelerinde kaba bakıp 5 5 kişi gördün ki en az 15 vardır yazık sizlere 2 sınava girme şansınız yok amacınız nedir arkadaşlar ve iki sınava da görebileceğiniz garanti hadi sınırda olsan anlarim denemek için de ayıp ya
-
Çok yüksek puanlı olup murakıplık yerine bankacılık uzman yardımcılığına girenler de çok olmuş o puanlarla..ne diyim sınırdayken giremedik şans iki senedir düşük kapatır bu sene böyle başvurduk ya
-
@themutsuz hocam ben MTA girmek içn başvurmadım ama içimizdeki aç gözlüler yüzünden göremiyorsunuz sınavlara yazık çok sinirliyim aralık ayında açılan 10 ilana başvurup 4 sınava girecek olaranlar var ifşa edecem en sonunda
-
Zaten butun sinavlara ayni kisiler giriyor bence biraz duyarli olmak lazim. Girmeyecegin sinava basvurma arkadasim ben basvurmadim mesela. Bu arada murakiplikla uzman yardimciligi kacla kapatmis
-
80 puan goremedim aynen korktuğum gibi oldu bu liste
-
(küsuratsız söylemek gerekirse) bankacılık uzmalık 81, murakıplık sınır olan 80'le kapamış. ve murakıplık listesi dolmamış yanlış görmediysem.
-
Bankacılık 81.10 murakıplik 80 le kapatmis arkadaslar.
Ayni gün olan bilişim ve mta sinavlarina basvurup burayada basvuran çok kisi listede var yazıktır günahtır -
@davinci1 Yok hocam yanlışınız var ben 81.07 ile bankacılığa giriyorum
-
Keşke murakıplıkta da taban 75 olsaymış dolmamış sayı