BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@MartinLuther bddk uzman yardimciligi bile az alimla 85 ile kapamisti sanmiyorum o kadar yuksek kapatmaz
-
Sınavlar ne kadar süre veriliyor ve çalışma düzeniniz nasıl ilerliyor
-
Süreyi hatirlayamadim ama süre sıkıntısı olmuyor klasik sınavlarda
-
Hic bir yuksek dusuk kapar söylentisine inanmayin. SPK için diyorlardı 400 kisilik sınav 83 ile kapadi yarısı gelmedi belki sınava.. TMSF için benzer seyler söylendi taban 75 ile kapatti..
-
Arkadaşlar elinde sağlam mali analiz notu olan var mı?
-
@piazza hocam ben de 83 ile basvurdum ya gelmezse diye korkuyorum çok gamsız insan var. Tmsf sınavında bile bddk varmış sinav sorularını görüp çıkarım muhabbeti yapan yuksek puanlı arkadaş grupları vardı, artık dayanamadım hak yemek bu yaptığınız dedim oralı bile olmadılar
-
Elinde ticaret ve icra pratik soruları olan var mı?
-
Bir de bir şey sormak istiyorum.Simdi genel haciz yoluna alacaklı sadece para ve teminat alacakları için başvurabiliyor.Kredi borcu para alacağına girer mi?
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Bir de bir şey sormak istiyorum.Simdi genel haciz yoluna alacaklı sadece para ve teminat alacakları için başvurabiliyor.Kredi borcu para alacağına girer mi?
Tamam konuyu anladım şimdi.Cevaba gerek kalmadı.Kredi borcu zaten para borcu oluyor.
-
monografi mi cikacak dostlar yoksa sadece yevmiye kaydi mi
-
@IS-LM önceki sayfalarda bilgilendirme yapıldı
-
İstedigim bir kurumdu ama istanbul olmasi ve ingilizce olmasi sebebiye basvurmadim. Giren arkadaslara basarilar
-
@IS-LM, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
monografi mi cikacak dostlar yoksa sadece yevmiye kaydi mi
İki yıldır monografi çıkmıyormuş.
-
Arkadaşlar geçen senenin çıkmış sorularına baktım da iktisat-maliye kısmını göremedim uzmanlıkta nereden ulaşabiliriz acaba ya da aklınızda kaldığı kadarıyla söyleyebilir misiniz
-
arkadaşlar kalacak yer olarak neresi olabilir yilfiz teknik universitesine yakin bilgi verebilir misiniz
-
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığı(Bankacılık) Sınavı sadece cumartesi günü mü olacak?
-
@Takasugi, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığı(Bankacılık) Sınavı sadece cumartesi günü mü olacak?
Evet
-
Ne zaman açıklanır liste pek de çalışamadım zaten:(
-
@klckyahilal Bu önümüzdeki hafta diye tahmin ediyorum ama kesin değil tabi
-
Davutpaşa kampüsünde olacak. Polis yakını merter pokemde kalabilir çok yakın yürüme mesefasi 15 dk. Cankurtaranda öğretmen evi var arabayla yarım saat uzaklıkta.Üniversitenin misafirhanesini yer vermiyorlar uygulama oteline yönlendiriyor. Adile mermerci oteli tek kişi gecelik 150 tl. Ben burayı ayarladım biraz pahalı ama yer yok. Yakınlardaki yurtları da arayın ben aradım açan olmadı malesef.