BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@posseder hocam maliye ve vergi hukuku nasıldı hatırlıyor musunuz acaba ?
-
Linkten ulaşabilirsiniz tüm sorulara hocam.
-
@posseder teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar selam. Ingilizcesi ekonomi, finans. üzerine mi yoksa bankacılık üzerine mi oluyor?
-
Arkadaşlar elimde bu sınava yonelık kitaplar var ben son dakka girmeme kararı aldım elimdeki kitapları uygun fiyata vericem isteyenler özelden ulaşabılır kitaplar
İlhan kılıç tamamı çözümlü genel muhasebe problemleri
Ferhat yıldız monografi soruları
Adem yılmaz sorularla iktisat
Maliye classic -
Arkadaşlar bankacılık uzmanlık sınavının test şeklinde olduğu bir yıl oldu mu?
-
Bankacilik uzman yardimciligi sinavi sabah ve öğlen kaçta baslayip kacta bitiyo?
-
Banakacılık uzman yard. Sınavı saat kaç gibi bitiyor arkadaşlar geçen yıl girenlerden bilen var mı
-
@abcdefg 3-4 gibi olması lazım
-
arkadaşlar başvuru sayfasını nasıl dolduruyoruz. bilgileri yazdıktan sonra sınav seçemiyorum.
-
@gördesli hocam hangi şehirdesin?
-
@abcdefg aynen hocam bende de var bu sorun
-
@ege-mahmut muğla hocam
-
Arkadaşlar malum ilanın kapanmasına az süre kaldı neye başvuracağım konusunda fikrim yok açıkcası. Geçen senenin murakıplık soruları zor ama 85le başvurabiliyorum, bankacılık soruları şahane ama ona da 81le başvurabiliyorum. Zor sınavı mı tercih edeyim açıkta kalma ihtimaline mi gögüs gereyim bilemedim.
Geçen seneye artık olarak uluslar puanlarının eklenmesi bankacılığın 1 gün sürüyor olması vs sizce ne kadar yükseltir puanı?
-
@AdamınBiri uzman yardımcılığı 81 e kadar düşmez bence. Boşta kalmaktansa murakıplığa başvur derim
-
Arkadaşlar rica ediyorum bir bakabilir misiniz ? Başvuru sayfasında gerekli bilgileri dolduruyorum ama sonraki aşamaya geçemiyorum ; gerçekten önemli benim için yarın da son gün zaten
-
@NeverLetGo kimlik bilgilerimi sorgula gibi bi seçenek olması lazım hocam ona tıklayın
-
Flood yapmak istemiyorum , bir kişi kısaca yazabilir mi
-
@abcdefg hocam başvuru durumu sorgula ; başvuru formu ibareleri var ikisine de tıklıyorum , anlık bir bilgileriniz sorgulanıyor yazısı geliyor sonra aynı
-
Arkadaşlar yalvarayım mı , Şunu yapacaksınız demek çok mu zor geliyor Allah aşkına