BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@mulkiyelii 76 ile kapan murakıplık
-
@cankara değil.Bankacılık
-
@preacher tesekkurler yaptim
-
2 gündür kimlik bilgileri sorgulanıyor uyarısı çıkıyor daha ne kadar sürüyor bu?
-
Değerli Arkadaşlar,bu akşam 20.00 de yapılacak sponsorlu etkinlikte aşağıda paylaşacağım SGK taglerini de GUY tagi ile birlikte paylaşalım.SGK mülakatının sizlerin ilandan önce açıklanması 350 adayın aradan çekilmesi, mükerrer başvuruların olmamasına ve taban puanın daha da düşmesi demektir.0.1 puan dahi düşse 1 arkadaşımıza umut olabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın -
@hakoda66 teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar özgeçmişi nasıl doldurdunuz ? Notepad hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Yds belgesini özgeçmişe yükleyen var mı ? -
Fotoğraf yükleme aşamasında istenen boyutta olmasına rağmen sürekli hata veriyor yapabilen arkadaşlar nasıl yükleyebildiniz?
-
@jeanpaulsartre Rica ederim hocam umarim isinize yaramistir
-
@hakoda66 sizin dediğiniz şeyi sormamıştım ama gene de sağolun hocam
-
@sumeyyecagilci benim de öyle ve başvuru yapilamiyor siteden. Bilen varsa yardimci olabilir mi
-
arkadaşlar kaçla kapattigi sinav yeri ne zmn aciklanir sizce
-
@rabia89 sinav yeri YTU 10 gun veya 1 hafta kala açıklanir.
-
İyi akşamlar referans kısmını doldurmak mecburi mi başvuruda o kısmı boş geçemiyormuyuz
-
İngilizceyle ilgili ekonomi makalelerini nereden bulabilirim?
-
Bddk sınav ücreti istiyor mu arkadaşlar?
-
@esraesra hayır
-
@klckyahilal YDS 50 seviyesi bir ingilizceniz varsa tavsiyem BDDK yıllık raporunun Türkçe ve İngilizce versiyonlarını ve sitesini karşılaştırmalı şekilde incelemeniz
-
@NeverLetGo tamam teşekkür ederim
-
Başvuru yapan arkadaşlar sadece İnternet üzerinden yaptınız değil mi herhangi bir evrak gönderiminde bulundunuz mu