@jeanpaulsartre hocam altta url ile alakali bayagi uzun bir link cikiyor. Onu kopyalayip yukaridaki linkin yerine yapistirip öyle girin. Sayfayi bloke ediyor ancak o yolla fotografin da yuklenmis halini açıyor
hakoda66 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
RE: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@furkennnnnnn sinav giris belgeleri sisteme yuklendi bu arada. Rabbim herkesin hakkinda hayırlısını eylesin inşallah
hakoda66 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@kemankeşş oecd uye olan ulkelerin gelismesine katki saglarken, uye olmayan ulkelere ilkelerini tanitiyor. Gelisime katki var mi sizce hocam?
-
@fatih3568 gruplari ben de takip ediyorum, illa ki puanini soylemeyen de vardir ama 76 77 biraz yüksek gibi hocam. Ne kadar da konussak bosa. Aciklaninca göreceğiz. Hayırlısı olsun inşallah
-
@fatih3568 ne dersiniz 1400 kisiyi doldurabilirler mi?
-
@kendinehakime bilgi icin teşekkürler hocam. Ne kadar calissan da hala bir seyleri bilmiyor dusuncesi, gün asiri calistiriyor beni. Hakkimizda hayirlisi
-
@kendinehakime sayiyi nerden ogrendiniz hocam. 4500den bi anda 11000e firladi sayi?
-
@furkennnnnnn sinav giris belgeleri sisteme yuklendi bu arada. Rabbim herkesin hakkinda hayırlısını eylesin inşallah
-
@jeanpaulsartre Rica ederim hocam umarim isinize yaramistir
-
@jeanpaulsartre hocam altta url ile alakali bayagi uzun bir link cikiyor. Onu kopyalayip yukaridaki linkin yerine yapistirip öyle girin. Sayfayi bloke ediyor ancak o yolla fotografin da yuklenmis halini açıyor
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Shadowmoon hocam normalde kimlik fotokopisini ne olur ne olmaz diye koymustum. Daha sonra evraklara bakarken fotokopi icin 'bu size lazim mi eğer değilse almam gerekiyor çünkü koymayanlari da ariyoruz gondersinler' diyerek fotokopiyi de ekledi.