BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@ankara0648 önceki senelerde evrak istiyordu ama bu sene istemiyor başvurunuzu onaylayınca işlem bitiyor
-
@profberlin teşekkür ederim
-
Başvuru formunda değişikliği nasıl yapıyoruz? başvuru formu dediğimde yalnızca fotoğraf ekleme kısmı çıkıyor
-
Arkadaşlar ben basvuruyu yaptım özgeçmiş yazdım ama devam et dedikten sonra ekran kapandı başa döndü zamanaşıma uğradı vs sanırım diye. Tekrar tc yazdım ama olmadı basvuruyu geri çektim ondan sonra da olmadı. Uyarıda belgeyi yazdırıp kuruma göndermeniz gerekiyor yazıyor. Arayan oldu mu ben yarın bir arayacağım
-
arkadaslar yildiz teknik universitesine en yakin kalinabilecek neresi var. bilen var mi ogretmenevi yakinda var mi orada
-
@kalendermeşreb hocam kuruma mail atın isterseniz hemen dönüyorlar basvuru ekranında mail adresi var,yaşadığınız sorunun ekran görüntüsünü alın
-
@kalendermeşreb hocam başvurunun çıktısını alıp kuruma mi yollamak gerekiyor ben göremedim nereden yazıyor acaba
-
sınava gireceklerin listesi ne zaman açıklanacak?
-
@jamiryoo, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@kalendermeşreb hocam başvurunun çıktısını alıp kuruma mi yollamak gerekiyor ben göremedim nereden yazıyor acaba
Eskiden istiyordu bu ilanda sadece başvuru yapıyoruz başvuru sayfasının çıktısı alınmıyor zaten
-
@halillll ilana baktım tekrardan ama sadece bitiş tarihi ve sınav tarihleri yazıyor kardeşim muhtemelen 2 veya 3 gün içinde açıklanır fazla sürmez taban puanlarının açıklanması
-
-
İlanda sadece vergi hukuku demiş ,Türk Vergi Sisteminden sorumlu değiliz diyebilir miyim ?
-
-
Merhaba arkadaşlar sınava gireceklerin listesinin ne zaman yayınlanacağını sordum, aldığım cevabı sizinle paylaşayım.
"Merhabalar,
6 Aralık 2019 saat 16:00’da başvurular sona erecek.
Yazılı sınava gireceklerin listesini hangi tarihte ilan edeceğimize yönelik kesin bir tarih yok, fakat adayların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları ve planlarını ona göre yapmaları adına elimizden geldiğince en kısa sürede açıklamaya çalışacağımızı söyleyebilirim."
-
fotoğraf yüklüyorum ''Web Page Blocked!'' diyor sebebini bilen var mı dostlar
-
@IS-LM hocam sayfayı kapat yeniden gir fotograf otomatik yüklenmis oluyo
-
@IS-LM Ben de aynı sorunla karşılaşmıştım mail göndererek bildirdim, aldığım yanıt; "Bilgisayarlarındaki tarayıcıdan, firewall dan ya da virüs programlarından kaynaklı olabilir farklı tarayıcı yada farklı bir bilgisayarda deneyebilirsiniz."
-
Muhasebe de maliyet muhasebesi çıkıyor mu?
-
@Mrt1313 Bankacılık uzman yardımcılığında çıkmamıştı geçen yıl. Genel muhasebe, mali analiz çıkıyor.
-
@posseder, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Mrt1313 Bankacılık uzman yardımcılığında çıkmamıştı geçen yıl. Genel muhasebe, mali analiz çıkıyor.
Tamm teşekkur ederim