BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@NeverLetGo sorun ne tam olarak anlatır mısın
-
@petrichor hocam eyvallah çözüldü şimdi sorun sağolasin yine de
-
özel konuları icin nerden calsmak lazm yardimci olursanz cok sevinirm
-
Arkadaslar 85 puanla bankacılığa başvurmuştum. Fakat btk pazara alındıgı için bankacılık için yetmeyebilir dıye dusunuyorum. Murakıplığa basvurmam daha mı mantıklı olur acaba?
-
icra iflas ve ticaret hukukunda cok zorlarlar mi nasil calisiyorsunuz
-
@IS-LM hocam ticaret ve icra için murat özel 2020 basımını oneririm.yalnız borclar ve medeni de bir okadar kötü
-
@Mrt1313 hocam ben o kadar yüksek kapatacagını düşünmüyorum. Başvurmayacak olan yine başvurmuyo yok istanbul yok ingilizce diye
-
@Mrt1313 murakıplığa başvurun bence
-
@hanniball yok hocam kaynak sormuyorum nasil calisiyorsunuz yani cok ayrinti sorarlar mi bu derslerde
-
Arkadaşlar ben sınava ilk kez giriyorum ama geçen sene 76 küsurla kapatmış hadi 77 diyelim. Ben 81.07 ile başvuruyorum başvurduğum puan türünde 1600. olmuşum. Buradan bir hesap yaparsak bankacılık için başvuruyorum ben ve zaten hali hazırda önümdeki herkesin başvurduğunu düşünürsek bunların 1000 kişisi murakipliğe gidiyor bankacılık sınavına ise 800 kişi girecek bu durumda ben 1600. isem ve puanım 81.07 olduğuna taban puan 81.07'nin altına düşer öyle olunca da hani 85 ile gelir mi gelmez mi veya 83 ile gelir mi gelmez mi durumları olmaz diye düşünüyorum. Sadece bir bakış açısıdır, tamamen mantık dışı da olabilir
-
@muhmul5811 farklı puan türleri olduğu icin direk 1000 kişi gitmiyor p48 senden dusuk Pluto diğer puan türleri ile senin önüne geçecek olanlarda var
-
@profberlin Geçen sene düşük kapatmasının nedenini anlayamadım şuan Çünkü aynı durum geçen sene için de geçerliydi
-
@muhmul5811 hocam hem istanbul hem klasik hem de ingilizce olmasından dolayı talep çok fazla değil. İlk 50de olup da sırf bu faktörlerden dolayı basvurmayan arkadaslarim var
-
@muhmul5811, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@profberlin Geçen sene düşük kapatmasının nedenini anlayamadım şuan Çünkü aynı durum geçen sene için de geçerliydi
Gecen sene aynı gun il göç sınavı da vardı 87 ustu olan en az 400 kişi o sınava girdı ve uzman yardımcılığı da vardı 85 ustu alan 300 kişi de ona basvurmustu. Bu yıl aynı gun olan bir sınav var fakat sadece 100 kişi girecek. Bunları da degerlendırmek gerekiyor. Btk'ya gireceklerin puanı 88 ve ustu ve pazar gunu. Btk'ya basvuranların coğu bankacılığı sececktır murakıplık da pazar gunu oldugu için. Yani ben olsam oyle yapardım.
-
Tabi ki herkesin kendi kararı ama her ihtimali düşünmek gerekiyor. Ben %1 bile olsa o riske girmek istemedim. Çünkü bddk en çok istediğim kurum.
-
@Mrt1313 hocam peki kaçla kapatabileceğine dair bi öngörünüz var mi bankacilik için?
-
@MartinLuther, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Mrt1313 hocam peki kaçla kapatabileceğine dair bi öngörünüz var mi bankacilik için?
Hayır yok. Zaten dun emin olmadığım için gruptakilerden fikir almak istedim. Yukarıda sadece neden kararsız kaldığımı acıkladım. Yani kesin yuksek kapatacagını dusundugum için degil yuksek kapatma ihtimali oldugunu (cok dusuk bir ihtimal bile olsa) dusundugum için murakıplık için basvurmaya karar verdim. -
Kimle konuşsam bankacılığa basvurdum diyor daha da kötüsü aynı gün sınavi olan 3 kuruma da başvuran çok 90puanli insan var bnm duyduğum umarım hak yiyen mülakattan elendigiyle kalır.
-
@can o zaman 86 87leri görecek gibi desenize
-
Sinav ne zaman arkadaslae