BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@djarumcherry monografi yok kayıt ve mali analiz ağırlıklı oluyor hocam. 90 puan kayıt ve analiz 10 puan tms geliyor. Fazla zor değil geçen yıl hemen herkesin en yüksek dersiydi.
-
@Marsiyal çok teşekkür ederim hocam
-
@djarumcherry arkadaş uzman yard. sınavı için konuşmuş galiba, murakiplik muhasebesi öptü baya bı kişiyi
-
@müspetmenfi ne olacağı belirsiz bir sınav için +5 sınava arkamı dönmek bana mantıksız geliyor hocam 3 senedir bu süreçteyim artık yordu beni bu durumlar
-
@paraşütçü-walras Monografi dediğin 6 video toplasan 1.5 saat 3 kere dinlesen yazsan 50/60 puan garanti zaten en kötü 20 de öyle alırsın 70-80 puan daha ne güzellik yapıyorlar işte.
-
@polish kpss kurslarının varoluş amacını bi entryle çökerttin saygı duyarım.
-
@paraşütçü-walras Malesef durum böyle Hocam keşke murakıplığın muhasebesi de uzmanlıktaki gibi olsa hiç yoktan bilen bilmeyen ayırt edilir KPSS den 15 muhasebe neti yapamayan insanlar 6 video izliyo bir iki de cari oran falan ezberliyo 70-80 alıyo
-
@paraşütçü-walras Ben soruların zorluk derecesiyle ilgili her ikisi için de bilgi almak için sormuştum.Yeterli oldu burada verilen cevaplar.
-
Vay arkadaş bu sınav bu kadar kolay ise geçen sene niye 23 kişi kazandı acaba sınavı. Sınava giren birisi olarak şaşkınım yazılanlara.. 15 neti olan muhasebeden 80 alabilirmiş vay bee.
-
@müfettiş_37 Bddk sınavı öncesi birebir arkadaşla yaşadığım diyalog .
_Kanka monografi bilmiyordum ama birkaç video baktım biraz not aldım mizan bilanço öğrendim kolay iş
_Him , öyle mi benim muhasebem iyi değildi belki o sebeple zorlandım öğrenirken kayıtları
Sinav sonrası
_ ya kanka ben kayıtları yapamadım dönem sonu kar / zarar mi hepsi birbirine girdi.. -
@müfettiş_37 Ben sınavın muhasebe kısmı için konuştum sadece.Sınavda neticede 60 barajı var muhasebeden geçti diye Sınavı kazanacak diye birşey yok
-
@müfettiş_37 Ayrıca sınava bende girdim geçen sene
-
Bilişim alanında sınava giren var mı acaba. Sınav hakkında bilgi verebilecek olan?
-
Bankacılık uzman yard.'na p47 ile basvurmayi düşünüyorum da 87.80'nin gelme ihtimali nedir? Bu kadar düşer mi?
-
@MartinLuther gelir gelir
-
@kalendermeşreb hocam öyle bi dediniz ki rüyanda görürsün gibisinden
-
@MartinLuther Haha yok ya millet 78 77 leri soruyor ondan dedim. Bi zahmet gelsin diye yani
-
Nasil ya ben 83le basvurmayi dusunuyidum bankacilik uzman yardimciligi cokmi yüksek kapatiyorki?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Şuraya gereken yazıları koyalım;
İlan Metni;
Meslek Tanıtımı;
2018 Alım Sayıları ve Taban Puanları
2018 Sınavı Çıkmış Soruları
-
@kalendermeşreb hahaha çok teşekkur ederim