BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@themutsuz muhasebe 79. Hukuk 48. Iktısat 58.
-
Arkadaşlar "kaçla kapattı" diye soruyorsunuz ama geçen seneye göre bu sene bddk alım sayısında azaltma yaptığı için yüksek kapatacaktır. Murakıplık daha iyi ve 1000 kişi sınava çağırılacağı için murakıplığa başvurmak daha mantıklı. Her alanda alacakları kişi sayısının 20 katını sınava cagırmıslar. Sınavda çoğunu doğru yapmalısınız ve ingilizce kısmı sanıldığı kadar kolay olmuyor cümleler kısa değil ve akademik düzeyde.
En önemlisi eğer sınava girmeyecekseniz boşa başvuru yapıp insanların hakkına girmeyin. SPK sınavında çoğu kişi başvuru yapıp sınava gitmemiş. Sınava katılacağınızdan ve İstanbul'da yaşayabileceğinizden (bddk çakılı kadro ve tayin yok) emin değilseniz başvurmayın. -
@müfettiş_37 murakıplık işe uzmanlığın sınav açısından farkı ne hocam
-
@simer93 Onu bilemeyiz ki yani bu konuda yorum yapanlar nasıl yapabiliyor anlamıyorum.Konuları aynı aşağı yukarı aynı her iki sınav içinde.
-
geçen yıldan 85 bu yıldan da 88.7 puanım var bu sınava girmeyip nisan ydsye hazırlanmayı düşünüyorum, ne dersiniz bu konuda?
-
Arkadaşlar geçen sene kaç kişi alındığına dair sonuçlar
-
@speedygonzales En çok murakıp almışlar
-
@speedygonzales oho işimiz çok zor ya kurum 30 kişilik ilan da 30 kişi almamış
-
@Bahriyelii61 Hocam bende hakimlik sonrası İngilizceye başlayacağım 85 civarı puanlar var 2019 dan ama bir işe yaramadı şimdiye kadar yds den 70 alıp gelecek ilanlarda yer almayı hedeflemeliyiz.
-
@themutsuz evet bende geçen seneki ilanın forumunda gördüm
-
hocam Allah aşkına 6 bin maaş.
alınmasam bile gram üzülmem.guy olsan gene aynı para. -
@hussle, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
hocam Allah aşkına 6 bin maaş.
alınmasam bile gram üzülmem.guy olsan gene aynı para.
geçen sene yapılan sınav sonucunda arkadaşım murakıp yardımcısı oldu.anadolu yakasında oturuyor diye kurum hususi kendine şöför tahsis etti yani olay sadece 6bin lira değil kurumda değer görüceksin ve iş tatminin olucak bence bunları da düşünmek gerek -
@Baelish Hocam bu hep böyledir. Birileri kendisinin aslında 25 bin liralık ceo donanımında olduğunu iddia eder. Filanca şirketi bana verin de görünler, şu kurumun başına beni geçirin de izleyinler havada uçuşur. Hayatında 50 bin lirayı yönetmemiş, idare etmemişler gelir 6 bin liraya burun kıvırır.
Şov da değil bence, kesinlikle manipülasyon. Kaç kişi elesek kârdır hesabı. -
@Godot
sen tanımadığın insanlar hakkında ne sıfatla atıp tutuyorsun. Herkesi kendin gibi mi sandın.kimsenin küçük oyunlara entrikalara ihtiyacı yok kendince tribe giriyorsun benim zaten puanım 88 ydsm 85 gecen sene kacla kapamıs bak bakalım. -
@hussle Dostum ben 2 yıldır guy olmak istiyorum ama ilan yok. Olmayınca olmuyor. Ülkenin konjonktürüne baktığımız zaman şu halimizle A grubu mesleklerini beğenmeme lüksümüz yok. Çalışma yeri İstanbulmuş, rotasyon varmış vs. gibi söylemler bana da manipülasyon gibi geliyor(İstisna kişileri hariç tutuyorum) . Örneğin ilgöç o kadar kötüleniyor, yerin dibine sokuluyor gel gör ki 88 ile kapanıyor. A grubunun hali ortadayken mesleklerin itibarsızlaştırılması
bana makul gelmiyor. Neyse fazla uzatmayayım, ben Bddk'ya girmek isterdim ancak İngilizce faktöründen dolayı başvuramayacağım. Girecek arkadaşlara başarılar dilerim. -
@müspetmenfi son yüklü bddk ilanına da sırtımı dönme konusuna çok kararsız kaldım hocam ben de, lisansı %30 ingilizce bitirdim ama ezberime hiç güvenmiyorum ydsyi 1 ay ötelemek de mantıklı gelmiyor büyük bir ikilem içindeyim
-
geçen seneki sınava giren var mı?
-
@Bahriyelii61 Hocam bence girin sınava idari hakimliğe başvurmasam kesin girerdim bu sınava. Geçen sene başvursam sınava giriyordum ama başvurmamıştım çok pişmanım en azından tecrübe olurdu.
-
Sınava giren ya da bilgisi olan arkadaşlar muhasebe sorularından da bahsedebilir mi acaba?
-
@djarumcherry zor