BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Bu işsizlik döneminde halen İstanbulu kötüleyenlerin art niyetli olduğunu düşünmeye başlıyorum. Ve ayrıca yok pahalıymış gibi safsatalarada inanmamanızı öneriyorum. Keşke ben direk İstanbulda başlasam. Sen gidip 6k maaşla etiler bebek beşiktaş caddebostanda vs. yaşamaya çalışırsan tabiki yetmez. Diğer şehirlere göre sadece kira gideri farklı başka hiçbir farklılığı yok. Ararsanız hem uygun kiralı hem yaşanabilir bulabileceğiniz semtlerde var. Çalışmaya başlarsanız (inşallah başlarsınız) göreceksiniz o parayla çok rahat yaşayabildiğinizi farkedeceksiniz emin olun. Belkide benim gibi İstanbula aşık olup iyiki gelmişim diyeceksiniz Son olarak bütün arkadaşlara tavsiyem kesinlikle bu gibi yıldırma politikalarına gelmeyiniz. Herkese iyi çalışmalar. Allah kolaylık versin.
-
@SBF arkadaşların yorumlarındaki olay bddk yı mesleği kötülemek değil çakışan diğer sınavlarla karşılaştırmak diye düşünüyorum.Klasik sınavda kendine güvenemeyen , istanbulda yaşamayan , ingilizcesi belli bir seviyenin altında olanlar tabiki bu ilana soğuk davranacaktır.Biraz acımasızca yorumlamışsınız
-
@SBF Ne yaptın hacım ya :)) 100 kelime öğrenip böyle sınavları geçebileceksek ne gerek vardı İngilizce öğrenmeye 6 ay 1 sene vakit ayırmaya hem maddi hem manevi sıkıntı yaşamaya bizde öyle yapardık ya :))
-
@esraesra Kendi acım mı? Ben sadece yazdığınıza istinaden böyle bir çıkarımda bulundum, umarım dediğiniz gibi keyfi değil ekstrem bir durumdan dolayı gitmemişsinizdir
-
@modigliani-0 BDDK mı kıymetli Kurum?kurumları kutsallaştırma fetişliğinden vazgeçin.bddk kaç yıldır kontenjanı doldurmuyor size bu kadar değer veriyor.sizde toz kondurmayın:))
Oyna devam -
@merasim34 oyna devam ne peki
-
@merasim34 oyna devam nedir arkadaş, çocuk musun
-
@merasim34 hocam bu yorum tutar oyna devam nedir ya
-
Bddk ingilizcesi öyle 100 200 kelime ezberleyip kazanılabilecek bir sınav olsaydı kontenjan dolardı.Yakin arkadaşım girdi ve yds 72 ile kıl payı geçti ve zor dedi.
-
@underwood ben ilk defa bu sene girdim sınava
-
@ankara0648 evet
-
Oyna devam hakemlik tabiridir.kimseyi alaya aldığım manası çıkmasın.kalbini kırmam kimsenin.
-
Ne kadar uzattınız konuyu ya. İsteyen, beğenen girer beğenmeyen girmez arkadaş. Neyin ikna çabası ya da vazgeçirme çabası anlamadım. Bazıları sanki yıllardır kurumda çalışıyormuş gibi yorum yazmış değişik!
-
@merasim34 kardeşim çok hoşuma gitti o yüzden yazdım oyna devam
-
İbbf bölümü sizce kaçla kapatır?
-
@İbbfli19 tabanda kapatır, belki 1 puan fazlası
-
78.50 gelme ihtimali var mıdır arkadaşlar? Geçen yıl kaçla kapattı bulamadım
-
Bunca yıl ders calıs hostesin min 10k kazandıgı devirde sen 5k maas için cabala dur.
-
-
@genclerbirlikli Teşekkürler hocam