BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Daha bu sabah aradım okunuyor dendi. Geçen sene nasıl bir süreç olmuştu, referanslar açıklanmadan önce aranmış mıydı? Ya da sonuçlar sitede yayınlanmadan önce mail gelme durumu olmuş muydu? Kısacası olumluysa herkesle birlikte mi öğrenilir öncesi var mıdır?
-
@ikarus 1 ay içinde sınav açıklandı ve 1 hafta içinde mülakat yapıldı. mülakat sonuçları ise 3 ayda açıklandı.
Ayrıca mülakata kalanların referansları da aranmadı. -
@Selahattin47 teşekkür ederim. Sonuçları siteden öğrenicez bu durumda
-
@ikarus evet sadece sitesinde yayınlanır. mail olarak bildirim yapılmaz.
-
@Selahattin47 ben de aradım aynı şekilde okunuyor hala bitince açıklanacaktır dediler.
-
Murakiplik mulakatinda sorularin tarzı ve konuları nasıl oluyor? Eğer başarılı olursak mülakata hazırlanmak için kısıtlı süremiz olacak gibi.
-
@sakura780 Geçen sene uzmanlıkta alan bilgisi soruldu bi de işletme falan ama murakıplıkta ne sorulur bilemem.
-
Geçen seneki bddk başlığına yazsak cevap alabiliriz belki murakıplıkla ilgili.
-
Üstadım gelişme var mı sonuç açıklanma tarihiyle ilgili? @paretowilfredo
-
@szynp önümüzdeki haftaya kalacak gibi duruyor maalesef. okumaya devam ediyorlarmış.
-
@ahmetozcelik35 teşekkürler
-
Murakıplık açıklandı hayırlı olsun
-
Murakıplık açıklandı
-
@abcdefg sonuclar nasıl ? Esnek okumuşlar mi acaba
-
@cemresaygin kesinlikle hiç esnek davranmamışlar beklediğimin cok cok altinda bir puan geldi
-
@cemresaygin hocam hiç esnek davranmamışlar. İngilizce hariç diğer bölümlerde beklediğimden az puanlar geldi. İktisatta 75 civarları beklerken 63, hukukta da 80 civarları beklerken 66 almışım. Muhasebeden dolayı giremedim, 56 almışım muhasebede.
-
@ahmetozcelik35 sanirim en ufak bir cumle eksikliginde bile cevabin tamamini yanlis kabul etmisler. 100 tam puan bekledigim ingilizce bile 86 geldi, digerlerinin tamami 60ın altında.
-
@ahmetozcelik35 4 puan verememişler mi ya çok fena kaçırmışsınız hocam. Üzüldüm cidden. Şimdiye kadar girdiğim sınavlarda ben de hep 2,3,4 puanlarla kaçırdım nasıl bir şey olduğunu iyi bilirim. Ben uzmanlık alanından girmiştim böyle okuyorlarsa hiç umudum kalmadı.
-
Kazanan var mı murakıplığı
-
@rachel büyük ihtimalle hocam. Eksik cümle gördükleri ya da yanlış sonuç gördükleri yerde çizmişler direkt. Gidiş yoluna puan da vermemişlerdir. İngilizce’den 100 beklerken 92 almışım. Çok kıyımcılarmış.