BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@zeynep9b maalesef hocam, hakimlikte ösym cevabı değiştirdiği için dışarıda kaldım, bu sınavda 4 puan eksik aldığım için, vgm’nin sınavında da 80/64 yapmama rağmen kompozisyondan elendim.
-
Benim olmuş ama yazilanlara katiliyorum.İktisat 85 civarı beklerken 69 hukuk yine 85 beklerken 65 muhasebe 70 gibi beklerken 63 İngilizce 100 beklerken 88 gelmiş. Ortalama 71 ile kalmisim.Hakkımızda hayırlısı
-
Geçen sene daha kötü kağıtlarla tek dersten kalmışken bu sene geçebildiğim alan dersi yok. Gerçekten zorlamışlar. Kazananları tebrik ederim.
-
Mülakat tarihleri belli mi?
-
Kontenjan dolmadı sanırım yine
-
@ankara0648 28 kisi cagirilmis mulakata
-
Bu kadar zor sorup bu kadar düşük verirlerse olacağı bu
-
Normalde 50 kişi mi alınacaktı murakkıp
-
@ankara0648 evet
-
@rachel çok üzüldüm sizin adağınıza hiç puan vermiyorlar demek ki
-
Mülakatta ne ler soruluyo acaba
-
@mel819111 aynen fazla zalim davranmislar
-
@preacher bu arkadaş puanlamaların düşük olduğunu ve beklentisiz olarak beklemek gerektiğini söylemişti. Haklı çıkacağını biliyordum ama bu kadar az kişinin mülakata kalacagini dusunmemistim. Uzman yardımcılığına girmistim umudum azaldi.
-
@Marcuspowa Aynen bende bir ümit geçebilirim diye düşünüyordum . Bugunden sonra bende beklemiyorum
-
Uzmanlık sonuçları için bu kadar karamsar olmayın soru tarzı farklılığından ötürü farklılıklar yaşanıyor.Bu derece keskin puan vermeme durumu yaşanmaz.
Murakıplık her sene böyle olay tamamen sorulan soru tarzı ve istedikleri cevap akışıyla alakalı. -
@karagergedan geçen yıl da geçen cok az kişiydi uzmanlıkta . Bu yılda yine az kişi geçecek
-
@zeyyyuss bu kadar kıyımcı şekilde puanlamaya da gerek yoktu bence. iktisat ve hukukta beklediğimin çok altında puanlar aldım.
-
@ahmetozcelik35 Evet sen yüksek bekliyordun . Kac aldın acaba ?
-
@theekonomist Geçen az olabilir bahsettiğim o değil. Sorulan soruların özü asıl mesele.
Uzmanlık her zaman daha net sorular oldu cevap üretebilmek bir tık daha rahat murakıplık ile kıyasladığımızda. Bu da beklentiye göre puan karşılığını alabiliyorsun en azından murakıplık bir noktadan sonra yazı turaya dönüyor.Okuyucunun istediği noktayı yakalayamadığın an üstünü çiziyor.
Kişi bazlı farklılıklar yaşanabilir.Bahsettiğim husus sınava bakış açıları,gözlemlediğim genel ortalama. -
Ben olumlu bir sonuç beklemiyordum ama kazanmışım dostlar. Puanları genel ortalamam tutsun diye hoş görerek vermişler sanırım. Sınırdan kazanmışım çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kazanamayanlara üzüldüm, Rabbim aynı heyecanı ve umudu sizlere de yaşatsın inşallah.