BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@MartinLuther Banada sınav kolay gibi geldi. Gecerim diye ümit ediyorum Ama puanlama nasıl olacak hiçbir fikrim yok.
-
Aranızda kurumu arayan oldu mu? Okunmuşsa arayıp soralım diyorum(?) 'Kazanamadınız' denmedikçe kpss'ye başlayamıyorum zira.
-
@ikarus Şubat da anca açıklanır diyolardi
-
Gecen sene murakıplik 5 hafta uzmanlık ISR yaklaşık 7 haftada aciklanmis. Gelecek hafta murakiplik açıklanabilir
-
İngilizcesi iyi olup soruları hatırlayan var mı?
-
@jamiryoo okunmayla açıklanma aynı mıdır? Hemen okur okumaz açıklıyorlar mıdır? Kafamda deli sorular şubata kalmasa keşke
-
@Marsiyal uzmanlık mı murakıplık mı?
-
@ahmetozcelik35 uzmanlık
-
@Marsiyal ben murakıplığa girmiştim hocam. sorular farklıdır büyük ihtimalle. 30 puanlık çeviri sorunuzda marie curie'nin hayatının çevirisi var mıydı?
-
@ahmetozcelik35 yok hocam 10 tane cümle çevirisi vardı ekonomiyle ilgili
-
@paretowilfredo üstad geçen yıl gibi bu yılda bizi bilgilendirsen? kağıtlar okunuyor mu ne zamana açıklanır vs?
-
@Marsiyal Bi soruşturalım dostum
-
Bu hafta aciklanir mi acaba
-
Gel vefasiz artık gel vicdansız cagirmazdik acil olmasan !
-
@Friedmann bugün bir tanesi aciklancak hissi var
-
Bend e de rüyam da gözetmen le konuşuyordum:)) yüz ifadesi olumsuzdu kaybetcem sanırım:)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Marsiyal Bi soruşturalım dostum
Üstad bir şey ogrenebildiniz mi ? -
Bugünde olmadı
-
Kurumdan murakiplik için bilgi alabilen oldu mu yakın zamanda?yoksa ben arayayım yarın.
-
@kpsssss Üstad ben aradım da açan olmadı. iş yerinde de çok aramak istemedim. size zahmet bi arar mısınız.
Geçen seneye göre kıyasladım açıklanmış olması lazım.