2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Kışın virüs daha etkili olduğu için sınavlar öne çekiliyor herhalde....
-
@komiser +1
-
Arkadaşlar kaymakamlık için tarih ne kadar sürede halledilir ortalama?
-
@ryu753 2 hafta
-
@108-Dönem kardeşim ilk önce 5 Aralık kesin inanmayan inanmasın dedin. Sonra vazgeçtin. Hakimlik sınavı 29 Aralık kesin bilgi, önceki gün icra var dedin ikisi de yanlış çıktı. Sonra millete laf ediyorsun. Her şeyi bilmek zorunda değilsin. Yanılabilirsin elbet ama ahkam kesmen gerekmez. Bence daha fazla zorlama sen.
-
Arkadaşlar bu sene kaymakamlık düşünülmüyor boşuna beklemeyin kaynak sağlam
-
Gelecek senelerde sınava girecek olursam kendime not; tarihle ilgili bir duyum görürsen sakin ol ve telefonu yavaşça elinden bırak.
-
@MuslimSolider bakanlık yıllık planında açıkladı 100 mülki idare amirini insanları yanıltmayın
-
@ryu753 siz bilirsiniz
-
Arkadaşlar bu forma geçen sene kaymakamlık sürecinde üye oldum yeni arkadaşları aydınlatmak için konuşuyorum. Siz sınavınız 2 ay sonraymış gibi güzel bir tempoyla okumanızı yapın notlarınızı çıkarın tamamen çalışın soru çözün sınav gelmezse bidaha okuyun yine gelmezse bidaha okuyun, sınav gelene kadar okuyun. Bu formda çok tarihler verildi. Sınavdan çıktık 6 soru hatalı yasal olarak sınav iptal dendi. Herkes herşeyi söylemekte özgür, ama sizin bu detaylara takılmanız sizi başarısızlığa sürükler. Bu sınavı kazanmak isteyen kaynaklarını alsın güzelce ilmek ilmek çalışsın. Bu sene bende hazırlanıyorum 18 Ekim olursa beni zorlar 5 Aralık olursa beni rahatlatır. Ama tarih kovalamak inanın size zarar verir. Siz herzaman 2 ay sonra sınavınız varmış gibi yüklenin fazla okumanın size bir zararı olmaz. Bu mesajımı yeni hazırlanan arkadaşlar için yazıyorum söyleyeceklerim bukadar.
-
Kaynak arayan arkadaşlar profilime girsin geçen sene yazdığım mesajlara baksın sınavda derece yapan bir arkadaşla mesajlaşmıştım kendisinin tavsiyelerini direkt buraya kopyala yapıştır yaptım oradan bakıp kaynak edinebilirsiniz
-
@MuslimSolider duyumunuz ne kadar sağlam?
-
@MiraKar bayağı sağlam bi yerden
-
@MuslimSolider çok yumuşak bir sağlamlık bence
-
@MuslimSolider bu arkadaş boş yapıyor ciddiye alınacak bir tarafı yok, herkese kolay gelsin çalışmalara devam.
-
@MuslimSolider merkez bankasının bu sene sınav açıp açmayacağını bilmiyorsun ama kaymakamlık sınavının olmayacağını biliyorsun.
-
@MuslimSolider insanlara yalan yanlış bilgi verme burda idealleri için çalışan insanlar var anladin mi kafana gore de yorum yapmayı kes !
-
Kıymetli dostlar darbı mesel hükmüne geçmiş meşhur bir söz vardır "Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki zamandır. " sınav tarihi ne olursa olsun gelecek zaman çok yakındır. O yüzden istikametli ve sebat üzere çalışmak en iyisi bu da benim duyumum
-
Son kez yineliyorum ve dm atmayın lütfen..
18 ekim de sınav var
100 kişi alınacak
Çok çok iyi çalışın, çünkü geçen seneden ve ondan önceki senelerden kalma elenen ve kıl payı kaybeden bu işe gönül vermiş çok dişli rakipleriniz var. 400 kişi arasına girmek her babayiğidin harcı değil. Ciddi emek istiyor..
En iyi 100 kişinin atanması ümidiyle herkese başarılar. -
@miAzim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Son kez yineliyorum ve dm atmayın lütfen..
18 ekim de sınav var
100 kişi alınacak
Çok çok iyi çalışın, çünkü geçen seneden ve ondan önceki senelerden kalma elenen ve kıl payı kaybeden bu işe gönül vermiş çok dişli rakipleriniz var. 400 kişi arasına girmek her babayiğidin harcı değil. Ciddi emek istiyor..
En iyi 100 kişinin atanması ümidiyle herkese başarılar.Hocam peki yine netler puanların karşılığı mı olacak, yani standart sapma olacak mı bu konu ile ilgili duyumunuz var mı?