2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@mutlu-kedi 10 güne kadar ilan gelecek diyorlardı, orada bütün detaylar olacak sabırla beklemek lazım.
-
Arkadaşlar mia serisini kullanan var mı? Yeterli mi sizce?
-
@mutlu-kedi evet format geçen sene ile aynı.
-
-
-
-
-
-
-
Statüs ve kas soru bankaları dışında önerebileceğiniz soru bankası hangisidir?
-
@ryu753 ben kullanıyorum yeterli. Themisle teoriyi destekliyorum. 1453 ve kası sipariş verdim onları da çözeceğim
-
Arkadaslar merhaba, Elimde 2019 basim MAS ve THEMİS kaymakamlik soru bankalari var, ikisinde de karalama yok, temiz. Arzu eden iki ayri arkadasa Konya'da ya da Ankara'da hediye edecegim. Dileyen arkadaslar ozelden yazabilir
-
Dostlar bu sene forum oldukça sakin eskisi kadar sıkı hazırlanan arkadaslar kalmadi herhalde
-
@cengizkan2 Aksine, sıkı hazırlananların burada gezinerek zaman harcamadıklarını düşünüyorum
-
@forrest kpss ile çakıştığı için sınav bu şekilde çoğu arkadaşım da kpss den yöne tercihini yaptılar bu sene hmb ilanı olduğu için
-
İlan gelir mi bu hafta
-
@siyasalllııı 18 Ekim kesin sınav tarihiyse şayet ilan bu hafta değil ama önümüzde haftanın sonu gibi gelebilir. 15-16 ağustos gibi. Sadece tahmin.
-
Arkadaslar öncelikle herkese kolay gelsin insallah bu sürecin sonunda hak eden memlekete faydasi olacak insanlar göreve başlarlar. Bir konuda bilginizi merak ediyorum themis uzem kullanan varmi ve themis uzem kaymakamlik ders notlari hakkinda yeterlilik durumu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olmasini rica ediyorum
-
Kolay gelsin arkadaşlar AÖF insan hakları ve kamu özgürlükleri kitabının pdf ini bulan var mı?
-
@Kay20 bende var