2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
@istanbul selamlar dostum...
-
Geçen sene kızıp üyeliğimin şifresini değiştirdim hatırlayamayacağım gibi o yüzden yeni hesap açtım ben bu yıl sınava girmeyeceğim ama ilan bu gün yarın gelecek çalışmaya başlamayanlar başlasın
-
@can-mavi hocam sizi gördüm mü aklıma hep 2018 sınavına hazırlanırken kullandım kitap geliyor sizde de o kitaptan vardı o vakit , yarısı yanlıştı
-
-
@Keynesin-Faizi kardeşim beni görünce gele gele aklına "yanlışlık" mi geliyor :)))
-
18 ekimde olmasi cok guzel oldu.verelim bizde starti artik .
-
18 Ekim bana inandırıcı gelmiyor, ben Aralık ta bekliyorum.
-
Forumda tuhafıma giden bir şeyden bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz yıllardan beri burda olup tarih veren hatta özelden yazdığımızda duyumuyla ilgili detay veren arkadaşlar var ve genel olarak duyumları doğru çıkıyor. Derdim polemik yaratmak değil yanlış anlamayın ama duygularıyla kendi sezileriyle sınav bu tarihte olmaz, öyle düşünüyorum, tahmin ediyorum tarzı yorumlar gerçekten bana çok garip geliyor. Adamlar nerdeyse her aşamayı yazmışlar protokol gelmiş diyor daha ne desin anlamadım ki
-
Dostum geçen sene 14. Oldum mülakatta elendim sınav yarın olsa zaten çalışmayı bitirdim Allah'ın izniyle ilk 10 a girerim, bizim de derdimiz polemik değil fakat Ekim ayının makul olmadığını biz de duyumlarımızdan öğreniyoruz, siz kitap satıcıları ya da kurs pazarlayanların söylediklerini ne kadar kesinmiş gibi değerlendiriyorsunuz. İnşallah bugün de saat 23:00 a kadar gelir ilan ne diyeyim!
-
Yani bu söyleminizden anladığım bu tarihi verenler kitap satıcısı ya da kurs pazarlamacısı
-
@Yunus1059 mesela kimler yazar veya kurs pazarlamacısı?? Öyle lafı atıp herkesi töhmet altında bırakmak olmuyor maalesef dostum
-
@can-mavi hocam sizinle ilgili bir durum yok üzerinize alınmayın, herkese başarılar diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Bakın yakın eğitim 2 Kasım'da Türkiye geneli kaymakamlık denemesi yapacakmış. Kaymakamlık kurs merkezleri bile sınavın Kasım sonrası olacağını düşünüyor.
-
@fthdyngc ilan metninin bir örneğini önceden paylaşsınlar daha inandırıcı olmak için !!!
-
@Yunus1059 kardeşim dedigin gibi "kitap satıcıları ya da kurs pazarlayanların söylediklerine veya yaptıklarını kesinmiş gibi değerlendirme", o kursta ders verecek olanlar bile 18 ekimde ısrarcı
-
@can-mavi hocam inşallah 18 Ekim'de olur ne diyelim hayirlisi olsun.
-
ikna etme veya edilme konusunda son 2 3 gündür fazla vakit kaybı oldu, arkadaşlar isteyen başlasın çalışmaya, isteyen başlamasın
-
@ryu753 bu mia serisinden memnun kaldınız mı
-
mia serisi set 120 tl kullananlar memnun kaldılar mı, sipariş vereceğim acil cevap bekliyorum