2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
-
-
-
-
@Aslan-Reyiz hocam bunlar hangi kaynaktan
-
@Aslan-Reyiz Hocam zahmet olmayacaksa kaynağı da yazmanız mümkün müdür?
-
Paylaştınıgınız notlar için teşekkür ederiz
-
Notlari, tabloları bazi hocalarin face gruplarından alıyorum, foruma atıyorum pdf şekli yok. Genelde güncel değişiklikleri atıyorum takip edebilirsiniz. İyi çalışmalar.
-
Duyumcuların sessizliği 18 Ekimin irtifa kaybediyor gibi gözükmesine sebeb oluyor ama alçak irtifada da radar tespit olanakları zayıflıyor diyor, duyumcuların sessizliğini buna bağlıyorum ( Duyum/Duyumcu Paradoksu). Hakkımızda Hayırlısı..
-
@Ömermuhtar
-
@Ömermuhtar Benimki duyum değil ama dershaneden İktisat hocamla görüştüm. 18 ekim tarihi diyorlar ne diyorsunuz dedim. İmkanı yok dedi. Kasım-Aralık dedi. Kendisi kaymakamlık kurslarını koordine ediyor. Başta aklıma 'Öğrenci arıyor işte.' geldi fakat konuşmamızın sonunda ücretsiz kaymakamlık seti hediye etti, KPSS'den sonra bunlarla hazırlan, yetiştirirsin dedi. Sadece aklınızın bir köşesinde olsun.
-
@Ömermuhtar sanrım 18 Ekim olmucak olsa ses çıkardı illa ki
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sınav 'ı , duyumu, tarihi bi kenara bırakın önce samimi olmalı insan talip olduğu makam 'ın değerini,adaletli yöneticinin Peygamberimize komşu olacağını bilmeli ...
Kıymetli kardeşim,
Bu mecrada yıllardan beri duyum ve tarih ile varolmadik mi , 100 paylaşımından 90 ı duyum üzerineyken nasıl bir kenara bırakalım,
Ne yani ben şimdi 18 ekim tarihinin %100 kesin olmamakla birlikte %80 ihtimalle haala kuvvetle devam ettiğini burada paylaşmayıp bir kenara mı bırakayım ...
-
@can-mavi sana güveniyoruz ve beklemeye devam o zaman üstad
-
@sessessc aynen öyle biraz daha beklemeye devam, bakalım haftaya %80 olan ihtimal artacak mi azalacak mi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sınav 'ı , duyumu, tarihi bi kenara bırakın önce samimi olmalı insan talip olduğu makam 'ın değerini,adaletli yöneticinin Peygamberimize komşu olacağını bilmeli ...
Kıymetli kardeşim,
Bu mecrada yıllardan beri duyum ve tarih ile varolmadik mi , 100 paylaşımından 90 ı duyum üzerineyken nasıl bir kenara bırakalım,
Ne yani ben şimdi 18 ekim tarihinin %100 kesin olmamakla birlikte %80 ihtimalle haala kuvvetle devam ettiğini burada paylaşmayıp bir kenara mı bırakayım ...
Sen galiba yazılanı yanlış anladın Kıymetli kardeşim, önce birbirimize saygı duymayı sevgi beslemeyi öğrenelim hep birlikde kardeşçe hedefe yürümeyi öğrenelim demek istemiştim yani form kaybolan değerini kazansın yazıdaki amaç buydu... kimse sana bilgini kenara bırak demedi tabiki demeyede hakkı yok mesele yazılanı anlamak dan geçiyor anlayana tabi Kıymetli kardeşim sağlıcakla...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Kıymetli kardeşim,
Sen galiba yazılanı yanlış anladın Kıymetli kardeşim, önce birbirimize saygı duymayı sevgi beslemeyi öğrenelim hep birlikde kardeşçe hedefe yürümeyi öğrenelim demek istemiştim yani form kaybolan değerini kazansın yazıdaki amaç buydu... kimse sana bilgini kenara bırak demedi tabiki demeyede hakkı yok mesele yazılanı anlamak dan geçiyor anlayana tabi Kıymetli kardeşim sağlıcakla...
Değerli dostum,
Mesele anlamaktan değil, anlatmaktan geçiyor.. mesele bir tarih paylaşanı ticari kaygıları olduğunu dusundurtmemekten geçiyor..
Mesele yanlış anlamaktan değil, yanlış anlatıp yanlış anladın diye iğnelememekten geçiyor..Sınav illaki olacak, sonuç açıklanana kadar herkese iyi çalışmalar, sinav olup sonuc açıklandığı zaman görüşmek üzere...
-
Arkadaşlar, sınav kesinlikle ekimde, yok şu saatte, yok yüzde seksen ekimde gibi söylemleri kale almayalım. Diger sosyal mecralarda da aynı şeyleri söylüyorlar, bunların kitap çıkaranlar ya da beynimizi meşgul etme çabaları olduğunu düşünüyorum artık. Geçen hafta günü gününe, saati saatine söyleyenler nerede ?? Gün tutmayınca bu sefer günü uzatma çabaları vs.
-
@gul121, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar, sınav kesinlikle ekimde, yok şu saatte, yok yüzde seksen ekimde gibi söylemleri kale almayalım. Diger sosyal mecralarda da aynı şeyleri söylüyorlar, bunların kitap çıkaranlar ya da beynimizi meşgul etme çabaları olduğunu düşünüyorum artık. Geçen hafta günü gününe, saati saatine söyleyenler nerede ?? Gün tutmayınca bu sefer günü uzatma çabaları vs.
Al iste...
Uzun zamandan beri foruma neden yazmadığımı bana tekrardan hatırlattığın için teşekkür ederim...