2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi her sene olan şeyler olacak normaldir hocam. bu yıl da olgun konuşmalar beklemeyin kimseden. Cevap vermeye gerek bile duymayın. "Zaten bakanlık sınav açtığında size gerekli süreyi veriyor" mantığıyla düşünen varsa bi daha burayı okumayabilir. Hiç kimse alınmasın, aşırı beklentilere girmesin, herkes birbirinin paylaşımına saygı duymalı. Şimdi diyelim ben soruyorum içerden birine hala 18 Ekim diyor, ben bunu iyi niyetiyle paylaşmak istiyorum kötü bir şey mi? O yüzden polemiğe hiç gerek yok, inanmak isteyen inanır.
-
Yahu daha ilan çıkmamış sınav olmamış taban puan hesaplanıyor dostum dur sorular bi sorulsun ona göre birşey de
-
Kısır döngü... Kimse kimseyi ikna edemiyor ve bir yere de varılamıyor.
-
@cevatcobanli444 yıpranması gereken kişi yıpransın ve forumdan uzaklassin ben duyumları eleştirmiyorum aksine önemsiyorum.. Bakın birisi foruma sınav 18 ekimde olcak yada yüzde 80 ekim ihtimali var şuan dedikten sonra başka biri gelip evet sınav kesin 18 ekim ilanida su tarihe kadar gelcek kesin diyosa bu kısmi sorgulamak lazım forumda yazan ihtimali tarihi foruma kesin olarak yazmak farklı niyetler barindirir yıllardır takip edenler beni anliyodur yeni gelenlerede duyarlılığımdan kaynaklı tavsiye olsun.. olayın özü forumdan forundakilerden öğren foruma sat birileriamir olduğuna inansin güzel kafa...
-
@Chandler-Bing bence düşecek eğer 18 ekim veya kasım başı olursa kpssye girenler tercih
Yapmak zorunda kaldılar -
İlan yükleniyor mudur?
-
''Müjdeli Cuma'' diye anacağımız bir gün olması dileğiyle.. Hayırlı Cumalar.
-
@biraday dediğinin bir kısmına katılmakla beraber bir kısmına katılmıyorum üstad. Bu forumda yıllardır doğru duyumlar paylaşan arkadaşlar var ama belirttiğin gibi forumda birinin yazdığı duyumu kendi kaynağından almış gibi satma çabasında olanlar var. Bu ikisi bir birine karışıyor belli bir süre sonra. Hal böyle olunca iyi niyetli arkadaşlar da niyeti motivasyon kırmak olan kesimle beraber linç ediliyor. Daha önce arkadaşların da belirttiği gibi ilan gelmemiş olsa bile 18 ekimde sınav varmış gibi çalışmak lazım. Kötü niyetli kesim yüzünden bir birimize girmenin bir anlamı da yok. Rabbim bu mesleği en çok hak edenlere bu mesleği yapmayı nasip etsin.
-
İki yıldır forumu takip ederim ve değişen hiçbir şey yok başlık farketmeksizin sıralama hep aynıdır.
Duyumla ilgili sayısız tartışma yapılır önce, sonra sınav olur herkes kendi doğrusunu kabullendirme tartışmasına girer, sonrasın da hadi bakalım mülakatı kim hakkıyla geçti tartışması.
Burda kamuya açık ileti yazan herkes eleştirilir, aksi yazılamaz diye bir şey yok savunmak da küstüm bir daha yazmam artık demek de anlamsız ve ayrıca birinin duyumu doğru çıkmadı diye azarlar suçlar gibi konuşmak ne kadar yanlış. Arkadaşlar siz ne yapıyosunuz biraz olsun sakinleşemez misiniz -
ben bu forumu faydalı olur diye kullanıyordum ama özellikle kaymakamlık sayfasında kalite yerlerde maalesef. en iyisi takip etmemek bence.
-
@cevatcobanli444 durum zaten vahim , hastaneler tıka basa dolu ,etrafımda enfekte olmus kaç tane insan var ; en mantıklısı insanları şimdilik Ankaraya çağırıp durumu daha da fazla ağırlaştırmamak.
-
Ben ilan gelse bile sınavın mutlaka hastalık nedenıyle erteleneceğini düşünüyorum. Yarında ılan gelse bugun de sınav subat marta kalır. Ama bız yıne de her ıhtımale karsı 18 ekimi hazır bekleyelım. Arkadaslar aranzıda hem kaymakamlık hem de hakımlıge bırlıkte hazırlanan var mı??
-
@komiser Devlet nasıl tedbirlerle düşürdüyse hastalık sayısını bayram tatilinin etkilerinide düşürür kpss 15 gün sonra risk olsa o iptal edilir milyonlar giriyor sınava salgın kontrol altında sadece tatilin yansıması bunlar. Sınavın tarihinin virüsden dolayı etkileneceğini düşünmüyorum 18 ekim değildir bakanlığın planlaması o ayrı tabii
-
@kendinehakime ben hazırlanmayı düşünüyorum ama kaymakamlık çok detay geldi bana nasıl olacak bilmiyorum
-
@zephead, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@kendinehakime ben hazırlanmayı düşünüyorum ama kaymakamlık çok detay geldi bana nasıl olacak bilmiyorum
Hakimliğe göre kaymakamlık daha az derse sahip.BUnlarda anayasa ve idareyi saymıyoruz bıle artık.Tr ekonomısı,ınsan hakları ve ıktısat var calısılması gereken.Ben bu yıl ılk kez asıl olarak kaymakamlıga hazırlanıyorum ama aklım hep hakimlikte.Ekımde sınav olursa kasıma kadar da hakımlık ıcın devam ederım soru çözerek ama pek umutlu görünmüyor zaman çok kısa aradaki..Acaba ikisine aynı anda çalışan var mı diye merak ettim.
-
@kendinehakime hakimlik için idare çok detay gelmiyor.ama baktığım kadarıyla kaymakamlık için çok detay.insan hakları ve tr ekonomisi hiç bilmiyorum zaten benimde gönlüm hakimlikten yana
-
vay be şuan grupta girilmemiş sınavın taban puanı hesaplanıyor .
-
@kendinehakime aradaki zamanın kısa oluşu hakimliğe daha fazla zaman ayırmayı zorunlu kılıyor bende
-
Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama sınav tarihine neden bu kadar takılıp kalıyorsun anlamıyorum. Manipülasyoncuların ya da duyumcuların yazdıkları şeylere neden bu kadar takılıp kalıyorsunuz? Hayır sınavın bir ay erken ya da bir ay geç olması ders çalışmanıza nasıl bir engel teşkil edebilir? Tamam sınav tarihi netleşince hepimizin çalışma motivasyonu bir nebze de olsa artabilir fakat neden bu tarih konusunu hayat memat meselesi haline getiriyorsunuz. Bırakın sınav şu veya bu tarihte olsun siz ders çalışmaya odaklanın ve forumdaki tecrübeli kişilerden faydalanmaya çalışın. Aksi takdirde buraya dezenformasyon yapmaya gelen bazı kişilerin ekmeğine yağ sürmekten öteye gidemiyorsunuz.
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@zephead, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hakimliğe göre kaymakamlık daha az derse sahip.BUnlarda anayasa ve idareyi saymıyoruz bıle artık.Tr ekonomısı,ınsan hakları ve ıktısat var calısılması gereken.Ben bu yıl ılk kez asıl olarak kaymakamlıga hazırlanıyorum ama aklım hep hakimlikte.Ekımde sınav olursa kasıma kadar da hakımlık ıcın devam ederım soru çözerek ama pek umutlu görünmüyor zaman çok kısa aradaki..Acaba ikisine aynı anda çalışan var mı diye merak ettim.
İdare hukukunu yabana atmayın. Dağınık bir hukuk dalıdır. Çok detay var. Hakimlik sınavında 7 soru, kaymakamlık sınavında ise 41 soru çıkmakta. Bir dersten çok sayıda soru sorulunca ince ayrıntılara iniliyor. Sakın hakimlik sınavı sizi yanıltmasın.