2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@zzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim diyorsa gelir ilan bu gece geçen seneki ilan 22:00 23:00 civarında gelmişti tam da söylediği tarihte de olmuştu sınav
Ben de ilanın gelecegıne ınanıyorum 18 ekim için.@amirim her zaman haklı cıkıyor..ancak hastalık nedenıyle ilan gelsede ertelenır gıbı bır dusuncem var.Bekleyıp göreceğiz.
amirim geçen sene 70 ortalama olur demişti. herkese umut dağıtmıştı hatırlatayım.
-
Birinci kesin net söyleyeceğim şey bu gece gelmiyecek beklemeyin
Ikincisi pazartsi en geç salı kesin gelcek. -
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun iyi çalışmalar.
-
@drfatih06 hatırlıyorum mazeretini(sebebini) de hatırlıyorum; sınav bu insanın sorumluluğunda yapılmıyor “her duyum kesin kes doğrudur” Diyemeyiz zaten
-
@drfatih06 menfaat temin etmiş gibi olmuyor mu umut dağıttı demek
-
@zzzz Bunu ben de hatırlıyorum. En acısı da insanların Türkçe bilgisi hakkında da kırıcı ifadeler kullanılmıştı. Sebebi her ne olursa olsun gerçeğe aykırı bir bilgi intikal etmişti. Umut dağıtmak menfaat temin etti, anlamına da gelmiyor sanırım.
-
Sabredin o sınav 23:00da gelecek ve siz çekip gedeceksiniz
-
@ahmetdeniz benim 23'te gelmez diye bir iddiam yok. Sizin 23'te gelecek diye bir iddianız var. Sanırım demediniz, inşallah da demediniz. Su 100 derecede kaynar kesinliğinde bir hakikatten söz eder gibisiniz. Ne diyelim inşallah dediğiniz gibi olur.
-
yav arkadaş adamlar günü haftayı tutturamıyor . Hurda birileri saat veriyor çıldıracağım
-
@drfatih06 Ayrıca anlatım şekliyle de bilmece vari konuşmalarla kendine bir gizem katma çabasındaydı süreç boyunca.
-
@biraday çok özür dilerek sormak istiyorum, hocam sen nerden biliyorsun ya pazartesi geleceğini bırakın artık şu işleri
-
@ahmetdeniz bu arkadas cok iddali
-
@ahmetdeniz eminim özellikle bekleyenler vardır. Sana laflar hazırlıyorlardır. Eğer 00.00’a kadar da açıklanmazsa daha da buraya girme
-
Günlük hayatta hiçbir başarı yakalayamayan insanlar forumlarda popüler olma peşinde haliyle ganyan bayiine çevirdiler güzelim ortamı.
-
Arkadaşlarım hepinize kolay gelsin.Turkiye ekonomisi ve insan hakları için hangi kaynağı tavsiye edersiniz?
-
@abondance_55 AÖF ve TÜİK
-
İç denetçi sınavı bugün mi eklendi ÖSYM takvimine arkadaşlar? Önceden dikkat eden var mı? Sanki dün yoktu diye hatırlıyorum takvimde.
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sabredin o sınav 23:00da gelecek ve siz çekip gedeceksiniz
Hangi ülkenin hangi şehirine göre 23.00?
-
@109-dönem yoktu
-