2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@emrediyebiri Yok kardeşim sen öğrenme en son benle sayıştay sınavı tarihi konusunda tartistiginda olanları unutmamışsındır inşallah :))
-
@can-mavi sayıştay demişken bu sene sayıştay bekleniyor mu hocam
-
@pabloescobarr inan bilmiyorum kardeşim, planlama vardı ama bu konuşulduğunda pandemi daha böyle değildi
-
@can-mavi Diğerleri saat veriyor siz veremiyorsunuz işte fark bu gördünüz mü ? 23:00 sularında “çekip gitmek” zorunda kalıyorduk neredeyse dün gece
-
@KaimakamAday kardeşim saat vermem imkansız, saati öğrenmem de imkansız.. en son 106.donem mülakat sonuçlarında akşam 20 civarı ilk olarak ben paylaşmıştım 2 3 saat içinde açıklanacak diye, onda bile tam olarak saat verememiştim.. veya geçmiş donem sayıştay ilanının gece resmi gazetede açıklanacağını söylemiştim , onda bile belki rg geç saatte yayınlanır diye gece 12 diyememistim
-
@can-mavi Biz duyumcuyuz adamı pataklarız modu başladı ne hikmetse, bir yandan da komik görünüyor o yüzden söyledim onu Sizin yaklaşım şekliniz ve üslubunuza dair bir şüphe yok zaten.
-
@can-mavi hahahah. Üstad hala onu unutmadın ya ben ne diyeyim
-
23.00 Ahmet seni hala unutmadım!
-
@Korumaamiri, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
İzin dönemi nedeniyle takip edemedim forumu ancak ilan konusunda gereksiz bir münakaşa var . Sınav ile ilgili 18 Ekim tarihi geçerli olup, bir konu nedeniyle biraz gecikme olmuş, Pazartesi günü öğrendiğim kadarıyla paylaşım yaparım inşallah.
Bu arada İktisatta konu için çok detaya girmeyen öz anlatım hangi kaynak önerirsiniz arkadaşlar ? Zeynel dinler ve Yüksel Bilgili dışında. Analiz , Hysteresis inceleyen var mı?Bu arada "duyumcunun duyumcusu" Diye yaptığım paylaşım yukarıda alıntıladığım paylaşımdan hemen sonra olduğu için sanki @Korumaamiri nickli arkadasin paylaşımı için yazmışım gibi olmuş, kendisi kusura bakmasın, lafım kendisine değildi, yanlış anlasildiysa affola ...
-
@can-mavi hocam yukarıdaki mesajlarda okuyamadım forumda da yeniyim şimdi sınav tarihi ne zaman ilan ne zaman gelir sınavının ertelenme ihtimali varmıdır bilgi verirmisiniz teşekkür ederim
-
@dadasovic dostum benim bildiğim 18 ekim, ilan neden haala gelmedi bilmiyorum, son 1 hafta içinde bir iptal vs olmuşsa bilmiyorum, ama iptal olduğunu sanmam, Allah izin verirse 18 ekim için çalışmamı sürdürüyorum
-
Arkadaşlar 2016 yılı kaymakamlık sınavına giren arkadaşlar varsa bilirler, ilan sınavdan 56 gün önce gelmişti. Yani sınav 18 ekimse şayet ilan bugün veya yarın gelebilir ancak önümüzdeki haftaya girdiğimizden itibaren 18 Ekim ihtimali çok çok düşer. He kanunen ilanın en geç 15 gün önce yapılması lazım ancak bu süre uygulamada görülmez. Kaymakamlık sınavı teamülü 55-65 gün arası. Ekim olmazda da Kasım olur. Aralık ayını nedense ben çok geç görüyorum.
-
@Kethüda 50 günün altına düştüğü sınavlar da oldu. Sanırım bir tane 48 gün önceden gelen ilan var.
-
-
@2020son_ guncel veri ağırlıklı bir kitap olduğunu söyledi yasin hoca bende merak ediyorum alacağım o yüzden. Daha önce konu kitabini kullanmıştım memnun kaldım. Ama bu dersi tek başına karşılayacak bir kaynak ne yazikki yok.Son sınavda bunu net olarak gördük.
-
@Aslan-Reyiz kardeşim tüm samimiyetimle söylüyorum şu forumda en faydali kişi sensin
-
@bulut25 bende bulamadim lütfen arkadaslar
-
@Aslan-Reyiz sağlam dua alıyorsun reis.
-
@herseye-rağmen yanlış etiketlediniz herhalde neyi bulamadınız
-
@can-mavi bu haftada ilan gelmezse sınav sanırım ertelensin hocam öyle gözüküyor hakkımızda hayırlısı olsun ALLAH hakkıyla yapabilecekleri bu mesleği nasip etsin