2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@miAzim hocam siz idareyi hangi kaynaktan çalışıyorsunuz
-
arkadaşlar deneme için önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir?
-
@gul121 daha önceki sayfalarda arkadaşlar paylaşmıştı ordan bakabilirsiniz.
-
@iibf themis + mevzuatlar
-
-
@miAzim themisden sadece idari teori kolluk vs mi bakıyorsunuz
-
@ryu753 hayır baştan sona hepsine çalışıyorum mevzuatla da eksik olan yerleri tamamlıyorum. themis %80-85 oranında yeterli mevzuatla birlikte %100 başarı sağlanıyor. Olay aslında şu bir kaynak kitap seçip mevzuatla desteklemek. Not çıkararak çalıştığım için Themis de eksik olan yerleri mevzuattan alıyorum ve tüm bilgiler elimin altında olmuş oluyor. Çıkardığım notdan da tekrar yapıyorum.
-
Arkadaşlar TOBB un 2019 ekonomik raporu çıktı mı? SBB sitesi veya TÜİK ekonomik ve sosyal verileri inceleyebileceğimiz bir adres söyleyebilecek var mı?
-
@399mia TÜİK en son güncel bilgi 2019 var mı?
-
-
Temsil yayınları
Kaymakamlık mevzuatı kitabını incelemiş olan biri var mı tavsiye eder mi ?(elimde kas var zaten onu almama gerek var mı ) -
Arkadaşlar, tr ekonomisi soru bankası almak istiyorum öneriniz var mı? Kas ya da yeni çıkan yasin çobanın soru bankasını alsam iyi olur
-
@gul121 yasin çoban önceki yıllardan biliyorum cok iyi ama karar sizin.
-
Arkadaşlar geçen yıl ilan 62 gün kala gelmiş önümüzdeki hafta ilan gelmezse 18 ekim iptal galiba.
-
Geçen yıl ki T.Ekonomisi soruları AÖF kitabını zorunlu kılmıştır...
-
@gul121 hiç bir hoca tr ekonomisinde ösym soru tarzını yakalayamaz ne kadar iyi olursa olsun zaten dönemlerden gelen sorular kolay oluyor önemli olan ekonomik veriler onun içinde aöf e bakın tavsiyem
-
@Keynesin-Faizi çok haklısın hocam
-
@Keynesin-Faizi NEREDEN ULAŞABİLİRİZ O KİTABA
-
Merhaba arkadaşlar. 2020 kaymakamlık sınavına girecek herkese başarılar dilerim. Ben pdr bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Biraz garip bir durum lâkin devletin vermiş olduğu bu fırsatı ben de değerlendirmek istiyorum. Forumdaki birçok sayfayı okudum ve kaynak kitaplar konusunda bilgiliyim. Fakat nasıl çalışacağım ve nereden başlayacağım konusunda hiçbir bilgim yok. Temelim de sıfır. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. 2-3 yılımı gözden çıkardım. Görüşleriniz beni aydınlatacaktır. Herkese kolaylıklar dilerim. Allah gönlünüze göre versin.
-
@ryu753 18 Ekim iptal