2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
Hayırlı olsun
-
Cumleten hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun şükür tarih atışmadı bitti odaklanma zamanı..
-
hayırlı olsun @can.mavi ustad sana selam olsun
-
Ben paylastikca 18 ekim diye laf sokmaya calisanlara , hatta sirf beni yalanlamak icin uyelik acanlara, dalga gecer gibi gulucuk koyanlara, bol ünlemli cevap verenlere toplu olarak cevabim aşağıdadır
:) !!!!
-
@fetih, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
hayırlı olsun @can.mavi ustad sana selam olsun
Eyvallah kardeşim Allah utandirmasin, Allah en çok hakedene nasip etsin inşallah .
-
@can-mavi seni bilen biliyor kardeşim onlar geçici sen kalıcısın
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar ...
-
@mami1616 Allah razi olsun kardesim
-
Cümleten hayirli olsun can mavi kardesim teşekkürler hersey icin
-
hayırlı olsun. aylar öncesinden 18 ekim tarihini yazanlara ve durumlarını paylaşanlara teşekkürler.
-
@anti-trhn askerlik durumu sınıf ve tertibat bekliyor benim 30 Ekim 2020 ye kadar askerlikle ilişiği yoktur diyo ama ben basvuramiyorum dimi bu durumda
-
@dadasovic, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi neden 2020 de sınav beklenmesin hocam Aralık ihtimali tekrardan gündeme gelebilme ihtimali yokmudur, benim şahsi fikrim sınav tarihi 18 Ekim açıklansa bile vaka sayıları bu oranda artması durumunda ileri bir tarihe ertelenecegi yönünde tabi öngörü bu siz daha iyi bilirsiniz
Evet öngörüden
ziyade benim ki bilgi kardeşim -
Neyse dostlar cevap ver ver bitmez, tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Allah en çok hakeden 400 kişiye nasip etsin inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
-
Herkese hayırlı olsun. Öncesinde tarihi doğru bir şekilde bizimle paylaşmış olanlara da teşekkürler.
-
Arkadaşlar direk sorayım sınavdır mülakattır malum uzun bir bekleyiş. Tahmini ne zaman açıklanmış oluyor mülakatlar?
-
Arkadaşlar benim bir sorum olacak askerlikle ilgili hasta sevk tehirli yazıyor bir sıkıntı oluyor mu ?
-
forumun demirbaşlarını 2-3 gün gecikmeler için küstürmeye hiç gerek yoktu değil mi? adamlar 1 aydır 18 ekim diye bağırıyor. Şimdiden hayırlısı olsun başarılar arkadaşlar.
-
@alapoch benimde sınıf ve tertibat bekliyor 30 Ekim 2020 ye kadar basvuramiyoruz galiba