2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 cok tesekkur ederim kardesim eksik olma
-
Arkadaşlar iki adet soru bankam var kullanılmamış diğer kaynakları ikinci kez dönmeye karar verdiğim için hiç karalama yapmayım ciddi ihtiyacı olan iki arkadaşıma ayrı ayrı kargolayım istedim soru bankası temin edememiş iki kaymakam adayı kardeşim özelden yazsın yollayım.Samimi olalım ihtiyacı olana gitsin istiyorum.
-
50 kaymakam fetöden açığa alınmış. Bu yıl mülakat biraz daha çetin geçecek gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@ryu753 haberlere 7 kaymakam olarak düştü ama soruşturması devam edenler varmış.
-
@ryu753 70 kaymakam açığa alınmış 7 kaymakam görevden alınmış
-
@ryu753 bu kadar detay sorulmuyor, ki detay ayrı bir şey soruyu alakasız olarak üretmek başka bir şey. Kafa karıştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
-
@ryu753 sadece mülki idaredekiler değil inş bütün kadrolardakiler bir bir temizlenir.
-
Arkadaşlar daha önce de konuşulmuş ama emin olmak için Bi daha sorayım dedim yanlışlık olmasın siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunları 11 kodu ile mi başvuru yapacak
-
Arkadaşlar maliye bölümü için bakanlığı aradım başvuru ekranında maliye ve finans kısmı seçilecek eşdeğerlik belgeside istenmeyecek denildi.
-
@heisenbergww hocam konuştuğunuz numarayı verir misiniz bende sorayım ösym bürosu bilmiyoruz dedi çünkü
-
@Bsr dogrudan içişleri bakanlığını aradım operatörden kaymakam adaylığı burosunu sectim hocam
-
Kaymakamlık türkçe her zaman kpss den daha zordur
-
@ryu753 evet inşallah garibanın hakeden çocuğunu alırlar
-
@ryu753 bu hangi kitap
-
@Bsr, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar daha önce de konuşulmuş ama emin olmak için Bi daha sorayım dedim yanlışlık olmasın siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunları 11 kodu ile mi başvuru yapacak
Hakikaten sbky mezunları ne yapacak????? Denklik gerekiyor mu yoksa sb ya da ky den herhangi biri işaretlenebilir mi
-
@FreeBoY hocam kitaplatin resmini ozelden atanilir misimiz?Benim cok ihtiyacim var
-
@heisenbergww tamam teşekkür ederim hocam
-
'400 dolayında mülki idare amirinin olduğu öne sürülüyor.'
Galiba çoğu 15 Temmuz öncesinde göreve başlayanlardan. Uzun süredir de takip edilip dinlenmişlerdir. Yeni başlayanlar ise araştırma da temiz görünüp el altından temas haline geçmiş olabilirler. Ne diyelim bu görevi hak eden kişiler gelsin göreve.
-
@Chandler-Bing Görevden alınan kaymakamlara baktım da (haber sitelerinde ismi geçenlere) hepsi 2008-2011 arası göreve başlayanlar.
-
Arkadaşlar Statüs 3.baskı ile ağustos Kas soru bankalarını değiştirmek isteyen var mı acaba?