2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Maliye için kimisi 11’i seçin, kimisi gerek yok direk maliye ve finans seçin demiş. Son aşamada doğrusu nedir bu işin? Mülakata kalanlardan denklik istendi mi acaba geçen sene?
-
@modifix maliye ve finansi sececeksiniz hocam belgede istenmeyecek.Diğer turlusunu soyleyenler tahmin,yorumlarını bilgi diye paylaşıyorlar kurumu aradım aynen böyle dendi
-
@ryu753 teşekkürler
-
-
Çözdüğünüz ve içinde gerçekten saçma soru olmayan sınav formatında önerebileceğiniz deneme var mı? Kas hariç..
-
@ryu753 akadroyu aldık bakalım kargodan gelirse fikrimi söyleyeceğim
-
artıvizyon denemesini çözen var mı
-
Arkadaslar daha oncede kaymakamlik sinavina girdim olmadi iki senedir girmiyorum insallah onumuzdeki sene girmeyi istiyorum sizlerden ricam hangi kaynakları önerirsiniz nelere çalışmam gerekiyor hangi kanunlar dahil tecrübeleriniz paylaşırmısınız
-
11 ekim de yapılacak olan ekpss ertelenmiş
-
@ryu753 bu gidisatta kaymakamlik da ertelenebilir
-
Arkadaşlar benim bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler. Ben 11'i seçtim, geçen sene sınava girmememe rağmen her ihtimale karşı eşdeğerlik belgesi de aldım. 11'i seçmem de bir sıkıntı olur mu? Bir de kadınım, askerlik durumunda ilişiği yoktur seçeneğini işaretledim ama boş bırakacaksınız diyenler oldu, sorun olur mu? Yabancı dilde ydsye girmeme rağmen geçen sene boş bıraktım yds puanım düşük diye. Zaten çalıştığım kuurm kısmını da boş bıraktım ama askerlik durumu ve bölüm durumu ile alakalı bu iki sorumu cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese başarılar.
-
@MiraKar 11i seçebilirsiniz sıkıntı olmaz ben de bu konuda sizinle aynıyım tabi sbky mezunu birisi olarak. Askerlikle ilgili ilişiği yoktur da diyebilirsniz boş da bırakabilirsiniz değişen bir şey olmaz. İsterseniz kaymakam adayları şubesini arayabilirsiniz
-
@delikupeli bende SBUİ mezunuyum 11 yaptım sıkıntı olmaz sanırım
-
@Sivassporlu olmaz hocam
-
Arkadaşlar, askerlik durumuna "İlgisi bulunmuyor" ya da "Ertelenmiş" seçeneklerinden hangisi seçilmeli? (tecilliyim)
-
@Sivassporlu Ertelenmiş
-
Yönetim bilişim sistemleri mezunu eşdeğerlilikle 11 numaraya başvuru yapabilir mi?
-
@delikupeli anladım hocam çok teşekkür ederim
-
Kaim denemeyi çözen var mı arkadaşlar nasıl?
-
@delikupeli bölüm seçerken 03 siyaset bilimi seçsek olmaz mı peki