2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@illidan Merhaba hocam , ben de merak ediyorum yazdıklarını . Bilen bir arkadaş bilgi verirse çok iyi olur. Kolay gelsin.
-
Elinde sağlam bi Anayasa notu olan var mı?(Metin Kaya nin idare hukuku notu gibi...)
-
-
@Aslan-Reyiz tesekkurler
-
Silinmiştir
-
Merhaba,
Öncelikle herkese başarılar.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Ben Bankacılık ve Finans Lisans ve İktisat Yüksek Lisans Mezunuyum. Eş değerlik alabilir miyim? Daha önce Bankacılık ve Finans Mezunu eşdeğerlik alan var mıdır?
-
arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim - Tarihte Hatay sancak sorunu dahil mi ? yani Sancak sorununada çalışalım mı yoksa en son Nyon Konferansında(1937) bırakalım mı ?
-
Arkadaşlar tarih notu var mı iyi bir tane bildiğiniz??
-
@ucuzfotokopicim kitapların fotokopilerini çekip satmanın hırsızlıktan bir farkı var mı?
-
-
Whatsapp grubu var mı arkadaşlar
-
İyi anladım denilen konu bile 2 gün sonra ya karışıyor ya da unutuluyor mu sizde?
-
@Chandler-Bing Çok nankör(iktisat hariç) dersler. Kafayı çevirince uçuyor hemen. Defalarca ezber yaptığın şeyi bir zaman sonra tekrar bakınca böyle bir şey mi vardı diyorsun
-
Arkadaşlar herhangi bir uzaktan eğitimden yararlanan var mi kaymakamlık için? Ben pek butce ayiramiycam o yüzden full programlara degil de kamp programlarina katılmayı düşünüyorum. Yakin egitimden yararlanan var mi? Max 500- 550 tl ayirabilecegim. Baska memnun kaldığınız online kamp varsa tavsiye eder misiniz?
-
@2020son_ geçen yıl yakıneğitim almıştım kamp bir adam var tanımıyorum ıslık öttürüyor devamlı soru çözerken felan bana göre çok verimsizdi 3-4 saatte 10-15 soru anca çözüyorlardı öğrencilerin kişisel sorularına cevap vermekten bence hiç bir kursa para verme hâla zaman var oturup mevzuat oku
-
@ryu753 diger ogrenciler faktörünü hic düşünmemiştim hocam. haklısınız
-
@2020son_ ben şahsen yakın eğitimin kampından memnun kalmıştım hocam. Özellikle türkiye ekonomisinde burcu hocanın ama yine de siz bilirsiniz. Kendim çalışacağım diyorsanız mevzuat vs okuyun ve bütçenizi kitaplara harcayın. Benim şahsi düşüncem budur
-
Arkadaşlar status mu ritüel mi? Status aldım ama bence ritüeli de çöz diyen var mı?
-
Tc ekonomisi icin pdf var mı
-
@gul121 ikisini birlikte çözüyorum şu an anayasaları yeni bitti ben statusu bir tık daha beğendim diğer kısımlarda fikrim değişir mi göreceğiz.