2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Merhaba arkadaşlar, iktisattan önerebileceğiniz soru bankası ve denemelerden önerebileceğiniz yayın var mı?
-
Arkadaşlar tarih trablusgarp ile baslayıp atatürk vefatıyla bitiyor mu yoksa ikinci dünya savaşı felan dahil mi geçmiş yıllarda çıkmış sorularda var da bilen cevaplarsa sevinirim
-
Arkadaşlar yazılı sınav merkezi sadece Ankara sanırım, hangi okulda giriliyor aynı okul mu? Birden fazla okul mu?
-
@ryu753 trablusgarp savaşından atatürk dönemi dış politikaya kadar
-
Arkadaşlar vaka sayısı 1642 oldu Bakan Bey de dün en çok Ankara da vaka sayısı İstanbul'un iki katı diye açıklama yaptı Ekime doğru vakalar daha da artacak gibi duruyor sınav ileri tarihe ertelenir mi sizce?
-
@İlkkuralsaygi yok kardeşim ne ertelenmesi burada karar alınmış kesin olacakmış...
Ayrıca ertelenince de ne değişecekmiş.
-
@İlkkuralsaygi ankarada çokmuş malesef 18 ekime hazır olmak gerek ama artarak devam ederse ertelenme olabilir belki
-
Sınav gayet de olur. Maksimum 25 bin kişinin gireceği bir sınav daha fazla okul ayarlanır, veya bakanlık ister belli başlı illerde sınav yapılması istenir ama yine de olur.
-
Sınav olur 10 soru iptal, ilan gelmez herkes içişleri bakanı gibi tarih verir, ilan gelir sınav ertelenir mi söylentileri.... Bitmez... Gruba yeni katılmayan herkes bilir..
-
-
Salgından dolayı KPSS ertelendi. Ertelendiği tarih olan bu ay sayılar daha da arttı. Temmuzda bu kadar değildi. Şimdi ertelensin diyorsunuz ama Aralık daha da kötü olacak büyük ihtimalle. Bu yüzden zaten Hakimlik ve Kaymakamlık sınavları öne çekildi. Ertelenip aralıkta olmaz 2021'e ertelenirse yaş durumdan sıkıntılı durumlar ortaya çıkabilir. Her şeyin başı sağlık tabi ama tedbirini almazsan ne zaman olursa olsun farketmez. Önce kişisel olarak tedbirini alacaksın. Yoksa her gün işe gidip geliyoruz. Toplu taşımaya biniyoruz. vs vs..
-
Selamun aleykum. Geçen sınavda Yasin Çoban'dan hazırlanmama rağmen güncel sorular sebebiyle Türk. Ekonomisinden ve de İnsan Hakları derslerinden sıkıntı yaşadım. Kitap önerisi rica edeceğim.
Türkiye eko. için aöf kitabı öneriliyor sanırım. Eğer öyleyse aöf olarak aratınca google'da net bir sonuç bulamıyorum, kitabın yazarını veya yayımevini yazabilir misiniz? Veya Yasin Çoban'dan devam edip güncel sorular için farklı bir yöntem mi izlemeliyim?
2nci olarak da İnsan Hakları için çok derine inmeyen ama ihtiyacı da karşılacak kitap öneriniz ne olur? Artıvizyon ve Ateş deniyor. En azından 6'da 5 yapmaya yetecek bir kitap arıyorum.
-
@Kymkm109, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sınav olur 10 soru iptal, ilan gelmez herkes içişleri bakanı gibi tarih verir, ilan gelir sınav ertelenir mi söylentileri.... Bitmez... Gruba yeni katılmayan herkes bilir..
Söylenti duyum yapmadım ben fikir sordum olabilir mi böyle birşey diye yazdıkları mi iyi oku
-
Arkadaşlar, ben başvuruyu ösym uygulamasından yaptım. Ösym sitesinde başvuru kılavuzunda ayrıca Aday bilgi formu var. Onu doldurmamız zorunlu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
butun sinavlar yapilir kpss yapiliyor gerisini konusmaya gerek bile yok
-
@cihankadigil fiziksel ortamda başvuru yapanlar içindir o formlar
-
@pols ne yapmamız gerektiğini öğrenebildiniz mi acaba ?
-
Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. Hangisini işaretlediniz? Bir de ben 2 senedir denklik almıyorum. Bir sıkıntı çıkmadı.
-
@sim 11 hocam denkliğe gerek yok
-
@Nostromo Teşekkür ederim, aklımı karıştırmıştı emin olamadım