2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 teşekkür ederim hocam
-
@iibf teşekkürler hocam sipariş veriyorum
-
Arkadaşlar merhaba. Ben Emniyet mensubuyum. Askerliğim tecilli. Ancak başvuru seçeneğinde "ilgisi bulunmuyor-yapmış-ertelenmiş" seçenekleri var. Hangisini işaretlemem lazım. Bilgisi olan varsa sevinirim, teşekkürler.
-
@EconomisTurkmen evet şimdi baktım, hes kodu mevcutmuş. benim de hes kodu başvurum olmamıştı.
-
@cihankadigil ertelenmiş
-
@Nostromo çok teşekkürler sağolun
-
Hamal serisi tüm dersler soru bankasını çözen var mı? Ya da şöyle sorayım mülki soru bankası mı hamal serisi soru bankası mı?
-
@cihankadigil rica ederim iyi çalışmalar
-
valla idare için themis alacaktım ancak son dk yiğit yılmaz mevzuat aldım inşallah iyi birşey yapmışımdır
-
@Arrow geçen sene eşdeğerlik başvurusuna "maliye ve finans bölümüne ilişkin doğrudan bu isimle kurulmuş bir bölüm olmadığından maliye bölümü mezunlarının Kaymakamlık Sınavına doğrudan başvuru yapmalarının uygun olduğuna karar verilmiştir." diye cevap gelmişti ve geçen sene aradığımda direk maliye ve finans bölümünü seçmem gerektiğini söylemişlerdi
-
@Vader hocam nereyi aramamız gerekiyor bende emin olamadığım için işaretleyemedim en iyisi sormak
-
@heisenbergww OSYM çağrı merkezini aradım, sonra oradan ilgili birime yönlendirildim
-
Ben de paldır küldür aceleyle önce sınava başvurdum sonra hes kodu aldım. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama net bir bilgi de yok.
-
@balporsuğu kalan sürede yetişir mi sizce hocam konular
-
@ryu753 valla geçen sene hazırlanıp girmiştim iktisatı saldım tek eksiğim idare onuda yetiştireceğime inanıyorum inşallah. Kesin kazanıcam diyerek girmiyorum bu sene boş geçmesin diye giriyorum
-
Herkese merhaba, arkadaşlar kesin konusu geçmiştir ama tekrar sormak istiyorum. İnsan hakları ve inkılap için hangi kaynakları önerirsiniz. Herkese kolay gelsin.
-
@patrice9 hocam inkılap yani tarih için tarihin pusulası kitabını şiddetle tavsiye ederim ama insan haklarını bilmiyorum o konuda hala net bir kitap bulunamadı
-
@balporsuğu eyvallah hocam teşekkür ederim. İnsan hakları için safa Sazak’ın kitabını demişti kazanan arkadaşlarımdan birisi belki işe yarayabilir.
-
@balporsuğu hocam kpssye ciddi hazırlanan birisi için kalan süre tam da yetiştirilecek süre bence.. Derslerin çoğu zaten denk. Bir tek zorlayacak olan insan hakları kısmıdır diye düşünüyorum.
-
Dili ne secicez arkadaşlar? Yds puanını mi kastediyor? Benim yok mesela yds puanım, bos mu birakmaliyim?