2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@gul121 soru kalitesi statüsün iyi diğerini almadim.
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@2020son_ geçen yıl yakıneğitim almıştım kamp bir adam var tanımıyorum ıslık öttürüyor devamlı soru çözerken felan bana göre çok verimsizdi 3-4 saatte 10-15 soru anca çözüyorlardı öğrencilerin kişisel sorularına cevap vermekten bence hiç bir kursa para verme hâla zaman var oturup mevzuat oku
O ıslık çalan adamdan bir şey öğrenileceğine inanmıyorum bende. İşi sadece tribüne oynayıp zaman kaybettirmek. Ama burcu hoca iyidir ama sadece onunla da sınav kazanılmıyor tabi. Kısacası ıslıkçı adamı gördüğünüz yerden uzaklaşın.
-
@tahir_soylu hocam hangi dersin hocası idi tr ekonomisi mi? Merak ettim kim olduğunu
-
Arkadaşlar şu an durumlar nasıl? Biten, bitmeyen, zorlayan..?
-
-
@tahir_soylu açıkçası maalesef ben de katılıyorum. Memnun olmadığım bir online eğitim oldu kendileri.
-
@2020son_ hayır tr ekonomisi değil kendileri sınavın ağırlıklı bölümünü oluşturan derslere giriyor
-
-
-
-
Merhabalar. Askerliğimi yedek subay olarak yapmaktayım. Askerlik ile ilişiği olmak sınava girmeye engel mi? Benim durumumda olup sınava giren var mı? Olası bir başarı durumunda bu husus ilerde sorun teşkil eder mi?
-
@cyhnblgn iktisat y.lisans mezunuysanız eşdeğerlik almanıza gerek var mı acaba? Çünkü iktisat lisans mezunundan bildiğim kadarıyla eşdeğerlik istenmiyor sizde y.lisansını yaptığınız için istemeyebilir ama yine de daha iyi bilenlerden cvp bekleyin
-
@gul121 bence ritüelin adını bile anma kardeşim.Adam aklına geleni soru diye koymuş. Amaç yüksek sayıda soru hazırladım olmuş.Ben aldım kenarda geri dönüşüme vereceğim diye duruyor...
-
@naim3434 hocam özellikle 2000 hadi 2500 olsun daha fazla sorusu olan kitaplar malesef mevzuatın en dibinde kalmış alakasız soruları soruyorlar amaç çok soru sorayım zor olsun adayın morali bozulsun. Örnekte vereceğim kimse kusura bakmasın KAS soru bankasında AATUHK dan soru var ahmet hoca nerde görmüş kaymakamlık sınavında bu kanundan soru geldiğini? Yazık günah verilen paralara.
-
@gul121 Teşekkürler.Sınava başvurumu yapıp,gireceğim Sonrası AllahKerim artık
-
Kaymakam Adaylığı Sınavı kılavuzunda "üniversitelerin sosyal bilimler, mühendislik fakülteleri ile tarih bölümlerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmış ve uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında lisansüstü eğitim yapmış olmaları gerekmektedir." şeklinde belirtilmiştir. Peki mühendislik mezunu bir kişi "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi" Yüksek Lisansını bitirirse sınava girebilir mi? eşdeğerlik almasına gerek var mı? yani siyaset bilimi, kamu yönetimi ikisinin isimleri birleştirilmiş tek bölüm olarak yüksek lisans bitirirsek sıkıntı olur mu bilgisi olan varsa sevinirim değerli arkadaşlar.
-
Birde zaten bu bölümle ilgili 2009 yılında alınmış bir eşdeğerlik belgesi var ve üniversitelere gönderilmiş olası bir mülakat durumunda bunu sunsak yeterli olmaz mı? yeniden almaya gerek var mı?
-
Yüksek Lisans Uluslararası İlişkiler okumak sanırım daha mantıklı en azından eşdeğerlik vs uğraşması olmaz öyle değil mi?
-
@Aslan-Reyiz merhaba siz insan hakları notu paylaşmıştınız. 80 sayfalıktı. Size zahmet olmazsa tekrar paylaşır mısınız?
-
@tolgahanates, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Kaymakam Adaylığı Sınavı kılavuzunda "üniversitelerin sosyal bilimler, mühendislik fakülteleri ile tarih bölümlerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmış ve uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında lisansüstü eğitim yapmış olmaları gerekmektedir." şeklinde belirtilmiştir. Peki mühendislik mezunu bir kişi "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi" Yüksek Lisansını bitirirse sınava girebilir mi? eşdeğerlik almasına gerek var mı? yani siyaset bilimi, kamu yönetimi ikisinin isimleri birleştirilmiş tek bölüm olarak yüksek lisans bitirirsek sıkıntı olur mu bilgisi olan varsa sevinirim değerli arkadaşlar.