2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@bulut25 hocam zor olması ayrı ama osym dilinden çok uzak sorular birde yazara göre orta zorlukta ve 50-55 yapilmasi gerekiyormuş
-
@heisenbergww zordan kastım sorunun dili içinde geçerli hocam tabi, bence ortanın çok üstündeydi sınav diline göre, hani bir tık moral bozmuyorda değil bu durum
-
@bulut25 moral bozmaya gerek yok hocam sınavı Allahtan osym hazırlıyor
-
Güncel idare anayasa notu varmı arkadaşlar kısa ve öz ezber amaçlı
-
@hedef2020 ben gecen sene 9 yaptim 68 de kaldim iktisatim cok kotuydu sadece turkiye ekonomisyle olmuyor
-
@hedef2020 10 da 9 yaptım ama 800lerde kaldım piyasada tr ekonomisi için tek yeterli kaynak yok. Ne bulursan okuycan
-
@kymkmby71 benimki siralama degil net keske siralama olsa
-
Bu sene sınavın bir çok ilde yapılacak olması katılımı arttırır mı dersiniz? 15 bin üstünde mi gerçekleşir katılım? 15 binde ilk 100 içine girmek bile 1000 de 7 olmak anlamına geliyor. Bakalım nasıl bir netice olacak?
-
@80üstamadnnmsz bende gecen sene 70 75 arasi net yapiyordum denemede snavda 83.25 net yaptim
-
@Antimülakat minimum 30 bin kisi basvurmustur diye dusunuyorum.
-
@Antimülakat zaten geçen sene 21 bin kişi girmişti
-
@kürşadd yoktur herhalde o kadar? Varsa baya çok değil mi?
-
@Antimülakat 30 yoksa bile minimum 25 vardır ama çok önemli olduğunu düşünmüyorum sınav 1500 kişi arasında geçiyor bu sayının üçte biride aöf lü oluyor onlarda mülakata kalsalar da eleniyorlar malesef. Sayıya çok takılmayın
-
@kürşadd her zaman geçerli olmayabiliyor yazdım ya hocam .Ben de biraz heyecan faktörü var.Ama bence taban puan altında olanların denemeden ziyade konu çalışması iyi olur .Tabi kimseye öğüt vermek anlamında değil ama nacizane fikrim
-
@ryu753 tüik bile bu kadar kesin ve net istatistik vermedi be kardeşim
-
@kymkmby71 ne bulursanız okuduğunuz için 800’de kalmış olmayasınız?
-
@ryu753 doğru söylüyorsunuz hepi topu 1000-1500 kişi arasında geçiyor 78-80 üstü yapan zaten otomatik olarak mülakatta. Tabi değişkenlik gösterir ama genel konuşuyorum ben. O birkaç nete kaderimiz belirlenmesin inşallah.
-
-
@ryu753 işine bak kardeşim. açıköğretim mezunuyum raportörüm. insanların motivasyonuna karışma.
-
@aykuthan raportör olmanız aöflülerin elendiği gerçeğini değiştirmez hocam ne alakası var sanki ben eliyorum aöflüleri gidin bakanlığa söyleyin 108 dönemde 1 tane aöf kaymakam yok.