2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@suigeneris123 buna hic sasirdim. kotulemek gibi olmasin ama birkac yilda baska sinavlar icin alinan savas yayinlari kitaplarinda bu olmustu. Hatta bir dershane hakimlik icin sinifa onerip toplu siparis verilmis yeni basim diye. Ama gelince aslinda sadece ust kapak degismis icerik eski kalmis.
-
Kaymakamlık akademisinin denemesini aldım 5 li, zorluk olarak son sınava yakın gayet güzel buldum soru dağılımını, öneririm
-
Başkent kariyer denemesinde adamlar 5. denemeden sonra cevapları ayrıntılı yazmaya üşenip cevap anahtarı verip geçmişler cevap anahtarının yarısı da yanlış.
-
arkadaşlar detaylı olarak 2019 ekonomik verileri elinde olan var mı
-
@mhmt2806 Gözden kaçırmışım, sağ olun.
-
@1baksan Teşekkür ederim, alacağım
-
İnsan Hakları çıkmış sorular PDF olan var mi arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar, tr ekonomisinde çıkmış soruları çözüyorum sorun yok ama ( veri kısmı hariç) soru bankasındakileri çözerken sıkıntı yaşıyorum sizde de oluyor mu aşıŕı detay soruyorlar. Daha evvel sınınav geçmişi olanlar var diye sormak istedim.
-
@gul121 hangi soru bankasını kullanıyorsunuz?
-
Cb idari isler baskanligindaki memurlar istisnai memur mudur ?
-
@necipuysalll istisnai memur değildir
-
@iibf yasin çoban soru bankası
-
@necipuysalll cb memurlukları istisnai memurluk idari işlerde içinde olduğundan istisnai diye biliyorum .
-
@necipuysalll cumhurbaşkanlığı memurlukları istisnai memurdur
-
-
@gul121 o soru bankasını incelemedim fakat şunu söyleyebilirim genellikle soru bankalarında çok fazla ezbere dayalı bilgi soruyorlar mesela bi krizin nedenleri ve alınan kararların hepsini tek tek ezberlemek mümkün olmuyor fakat ösym dönemleri iyi bilmemizi istiyor dönemleri kafanızda oturtursanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar kalan günlerde İnsan Hakları için '350 Soruda İnsan Hakları Soru Bankası' kitabını düşünüyorum kullanan varsa tavsiye eder mi?
-
Savunma Sanayii Başkanlığında, icra komitesi üyesi olmayan hangisi?
A- Hazine ve Maliye Bakanı
B- Milli Savunma Bakanı
C- İçişleri Bakanı
D- Dışişleri Bakanı
E- Genelkurmay Başkanı -
@azizcemal dışişleri ?
-
@iibf Doğru