2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@KAMUCU-1 iki duyumun arasıda senin beklentin 71.75
-
@KAMUCU-1 eyvallah kardeşim
-
@KAMUCU-1 tamamiyle hakli...
-
@oguuzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@KAMUCU-1 iki duyumun arasıda senin beklentin 71.75
Üstad benim 71.75 beklentimi önce forum anketi oluşturdu , sonra can.mavi nin kişisel tahmini güçlendirdi, duyumların da bu civarda oluşu son şeklini verdi . Ben gerçekten 71.75 bekliyorum . Çok yukarda kapatırsa 2019 gibi şok oluruz sonra unutur gideriz yeni bir sayfa yeni bir imtihan der hazırlanırız inş ilk 400 buralarda dolaşıyordur da bu sayede beklentimiz doğru çıkar ️
-
@KAMUCU-1 üstad bu sene farklı isimlerle online kurslar Covid sebebiyle arttı herbirinin en az 30 kişiden oluşan whatsapp grupları vardı ozellikle amirim sınav tarihleri çok paylaşıldı konuşuldu whatsapp gruplarında ayrıca online bir kursun telegram grubu acildi o nedenle bu sene bu forumun daha çok bilinirliği arttı temennim ilk 400 buradan cikar
-
Birçok defa söyledim tekrar yineliyorum.. @KAMUCU-1 ve @Daywalkerss guveniyor ve teşekkür ediyorum. Ne zorluklarla bu duyumlara ulaştiklarina şahidim. (Eleştirmek malesefki en kolay iş)
Yanlış cikarsada burda eleştirmem çünkü adamlar kessin demedi, duyum adı üstünde duyum, kessin sonuçları ösym açıklicaktir... Inanmayanlarada saygi duyarim onlarda cok az bir zaman sonra gerçek içlerini rahatlaticak sonuçlari duyucaklardir.
-
@Pisagor eyvallah kardeşim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
-
Burası ne tuhaf ve kötü bir yer. Benim duyumları da tahminleri de unutun. Daha da bir şey paylaşmam herkes için hayırlısı. iyi ve kalbi temiz olan insanların kazanması dileğiyle. Byyyyyy
-
@siyahadam byyyyyy
-
@siyahadam sana ne oldu yav Çorumlu naptı sana
-
@siyahadam tribe bak :DD
-
@kafdağınınarkası kaynağını yazmana gerek yok bence hocam sağlam mı değil mi güveniyor musun duyumuna?
-
Arkadaşlar malesef söylediklerim ne tahmin ne duyum kendimle ilgili bir durum siz bakmayın bana.
-
Dostlar @KAMUCU-1 ve @Daywalkerss arkadaşların duyumuna itibar ediyorum sağ olsunlar duyumları çıkar çıkmaz önemli değil önemli olan samimiyetleri ayrıca @kafdağınınarkası arkadaşta durumunu paylaşmış 75 diye onu da göz ardı etmeyin derim. Son sözü ÖSYM en geç 3 gün sonra söyleyecek vatana millete en iyi hizmeti verecek kişilerin mülakata ve ardından nihai listeye girmesi en büyük temennimdir
-
@kafdağınınarkası totem mi yapıyorsun hocam ne yapıyorsun
-
@kafdağınınarkası dalga mı geçiyorsunuz abi duyum mu değil mi 75 nerden çıktı
-
@kafdağınınarkası olaya bak sesli güldüm :))
-
@alpkaim Allahtan sordum ya yoksa bu 75 ortalıkta dolanacaktı duyum gibi :))
-
@kafdağınınarkası duyum olduğunu söylerse başına neler geleceğini biliyor soru bombardanına tutulacak arkadaş o yüzden duyum demiyor bence
-
@kaymakam1842 iletinize cevaben harikulade bir şiirden bir bölüm paylaşayım,
Mataramda Tuzlu Su
West Indies,Kızıl Elma,İtaki,Maçin!
Uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
Beyazların yöresinde nasibim kalmadı*
yerlilerin topraklarına karşı şuç işledim
zorbaların arasında tehlikeli bir nifak
uyrukların arasında uygunsuz biriyim
vahşetim
beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı
kendime dünyada bir