2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Başından beri diyorum 72.75. forum ortalaması da aşşağı yukarı bu şekilde ama olur olur 73.75 olur 72 altına inmeyecektir bence.
-
-
@raskolnikov1 tamamen tecrübe
-
@bozkurtbey hakkımızda hayırlısı olsun 72.50 ile 2021 e merhaba o zaman
-
Uykusuz,stresli ve sıkıntılı son 2 gün
-
Durduk yere heyecan yaratıp germeyin kendinizi cuma yapıldığını gibi şu gün şu saatte açıklanacak diye birisi atlar ortaya yine girdabın içine düşersiniz güzel bir sonuç gelecek inşallah
-
@fetih hocam inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
-
@bozkurtbey mülakata kalmıyorsun o zman değil mi
-
Haydi bismillah diyerek başlayalım güne. Artık sınav sürecinin son günüdür inşallah
-
Bence bugün ve yarın da ihtimal dahilinde...
-
@can-mavi üstad zaten 2 gun kaldi
-
@alpkaim link filan yok mu kardeşim ️
-
@darısı-başımıza link takibi nedir anlamiyorum yapan arkadaşlar var gün içerisinde yazacaklardır ben 18 inde bekliyorum cuma gelecek diye çok bekledim bugün öyle bir beklentim yok acikcasi açıklanırsa da illa birileri yazacak ıns güzel süprizler olacak biz forum üyeleri icinAllah kimseye karşı yüzümüzü kara çıkarmasın kardesim insallah️
-
Bu kadar bekletmeye gerek yok insanlari, artik bugün açiklanmasi gerekiyor bence...
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@alpkaim link filan yok mu kardeşim ️
87-88 açık görünüyor hala onlarda cuma açılmıştı. Bugün açılan yeni yok henüz
-
sırada bizim sonuçlar var mutemeldir ki ösym'den gelen ilk bildirimde bizim sonuçlar açıklanmış olacak.
-
Selamun Aleykum Dostlar. Yeni güne Bismillah diyerek başlayalım. Hayırlı güzel haberler alacağımiz bir gün olur insAllah
-
ÖSYM'nin genelde duyuru yaptığı saatler;
08:00
08:30
09:00
11.00
14.00
14.30
15.00
16.00
16.30 -
@kaymakam1842 Bugün açıklanır mi diyorsun hocam.
-
@Yunus1059 bugun mü olur bilmiyorum ama ilk yayınlanan duyuru bizim sonuçlar olacak ÖSYM'nin twetterdan bildirimleri açmayı unutmayınız